15 Mayıs 2013

Dursun Ali ERZİNCANLI - Silvan Konseri

Ãœnlü ilahi sanatçımız Dursun Ali ERZÄ°NCANLI bugün yani 15/05/2013 günü akÅŸam saat 20.00′da Diyarbakır ili Silvan ilçesinde bir konser tertipleyecektir.


Sanatçımızı dinlemek için herkesi Silvan ilçesindeki konsere bekliyoruz. Silvan’da verilen konser görüntüleri ve fotoÄŸraflar daha sonra sitemiz de ve sitemizin facebook sayfasında paylaşılacaktır.



Dursun Ali ERZÄ°NCANLI - Silvan Konseri

13 Mayıs 2013

Mahmut Işık - can pazari

mahmu isik can pazari başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmu isik can pazari başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - can pazari

Mahmut Işık - Hakka asik oldun ise

Mahmut isik Hakka asik oldun ise başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut isik Hakka asik oldun ise başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - Hakka asik oldun ise

Mahmut Işık - Üflediler söndüm. Special for moi

Mahmut Işık – Ãœflediler söndüm. Special for moi baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Işık – Ãœflediler söndüm. Special for moi baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - Üflediler söndüm. Special for moi

Mahmut Işık - Grup gokkusagi ilahi

Grup gokkusagi ilahi – Mahmut Isik baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup gokkusagi ilahi – Mahmut Isik baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - Grup gokkusagi ilahi

Mahmut Işık - sevdim seni mabuduma

sevdim seni mabuduma.Mahmut ISIK başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. sevdim seni mabuduma.Mahmut ISIK başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - sevdim seni mabuduma

Mahmut Işık - NAZAR OLDU

mahmut isik NAZAR OLDU başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut isik NAZAR OLDU başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - NAZAR OLDU

Mahmut Işık - ASK OLSUN

mahmut isik ASK OLSUN başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut isik ASK OLSUN başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - ASK OLSUN

Mahmut Işık - CANIM ANAM

mahmut isik CANIM ANAM başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut isik CANIM ANAM başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - CANIM ANAM

Mahmut Işık - sema gosterisi

mahmut isik sema gosterisi başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut isik sema gosterisi başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - sema gosterisi

Mahmut Işık - Ademce programi otur bastan yaz beni

mahmut isik Ademce programi otur bastan yaz beni başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut isik Ademce programi otur bastan yaz beni başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - Ademce programi otur bastan yaz beni

Mahmut Işık - BANA SENI GEREK SENI

mahmut isik BANA SENI GEREK SENI başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut isik BANA SENI GEREK SENI başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - BANA SENI GEREK SENI

Mahmut Işık - nazar

mahmut isik nazar ilahisi başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut isik nazar ilahisi başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - nazar

Mahmut Işık - yurdum Karaman

Mahmut isik yurdum Karaman başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut isik yurdum Karaman başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - yurdum Karaman

Mahmut Işık - YESIL ORDEK GIBI

mahmut isik YESIL ORDEK GIBI başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut isik YESIL ORDEK GIBI başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - YESIL ORDEK GIBI

Mahmut Işık - medineye varamadim

mahmut isik medineye varamadim ilahisi başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut isik medineye varamadim ilahisi başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - medineye varamadim

Mahmut Işık - gonul gurbet ele varma

mahmut isik gonul gurbet ele varma başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut isik gonul gurbet ele varma başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - gonul gurbet ele varma

Mahmut Işık - cocuk semazenler ile

mahmut isik cocuk semazenler ile başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut isik cocuk semazenler ile başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - cocuk semazenler ile

Mahmut Işık - NAZAR

mahmut isik ilahi ilahi NAZAR başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut isik ilahi ilahi NAZAR başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - NAZAR

Mahmut Işık - TRT Avrupada Ramazan Programi

TRT Avrupada Ramazan Programi: Mahmut Isik başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. TRT Avrupada Ramazan Programi: Mahmut Isik başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - TRT Avrupada Ramazan Programi

Mahmut Işık - yemen turkusu ney ile

mahmut isik yemen turkusu ney ile başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut isik yemen turkusu ney ile başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - yemen turkusu ney ile

Mahmut Işık - ademce duet omer atif

ademce duet omer atif mahmut isik başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. ademce duet omer atif mahmut isik başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - ademce duet omer atif

Mahmut Işık - Çok Söyleme Yaralıyım

Asik Mahmut Isik – Cok Söyleme Yaraliyim baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Asik Mahmut Isik – Cok Söyleme Yaraliyim baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - Çok Söyleme Yaralıyım

Mahmut Işık - Seher Yeli

Mahmut Işık – Seher Yeli baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Işık – Seher Yeli baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Işık - Seher Yeli

10 Mayıs 2013

Mahmut IŞIK - Arıyorum Mevlamı

Ariyorum Mevlami Mahmut ISIK başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Ariyorum Mevlami Mahmut ISIK başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut IŞIK - Arıyorum Mevlamı

Mahmut IŞIK - Muhterem Hocam

Mahmut ISIK : Seni seviyoruz muhterem hocam Orjinal klibi başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut ISIK : Seni seviyoruz muhterem hocam Orjinal klibi başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut IÅžIK - Muhterem Hocam

Mahmut IŞIK - Açılsın da Yollar Sana Geleyim

acilsinda yollar sana geleyim klip mahmut isik başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. acilsinda yollar sana geleyim klip mahmut isik başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut IŞIK - Açılsın da Yollar Sana Geleyim

06 Mayıs 2013

Veysel Karani'yi Anma ve Anneler Günü Etkinlik Programı

DeÄŸerli ilahi sanatçımız Abdurrahman ÖNÃœL, Veysel KARANÄ°’yi anma ve anneler günü için bir etkinlik programı düzenleyeceÄŸini bildirdi. Etkinlik 11 Mayıs 2013 Cumartesi günü saat 21:30′da Veysel Karani Beldesi – Siirt’te. EtkinliÄŸe ilahiilahi.com ailesi olarak katılmayı çok istiyoruz. Sizlerin de katılması dileÄŸiyle, Veysel Karani de buluÅŸmak üzere…



Veysel Karani'yi Anma ve Anneler Günü Etkinlik Programı

05 Mayıs 2013

Sedat UÇAN resimleri

Merhaba deÄŸerli ilahi sever kardeÅŸlerimiz. Bugün sizler için ünlü ilahi sanatçımız Sedat UÇAN’ın fotoÄŸraflarını paylaÅŸmak istedik.







Sedat UÇAN resimleri

Mahmut DURGUN - koy bizi cennetine

Mahmut Durgun koy bizi cennetine başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Durgun koy bizi cennetine başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - koy bizi cennetine

Mahmut DURGUN - ben resule doyamadım

Mahmut Durgun ben resule doyamadım başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Durgun ben resule doyamadım başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - ben resule doyamadım

Mahmut DURGUN - yazel mekkiye

Mahmut Durgun yazel mekkiye başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Durgun yazel mekkiye başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - yazel mekkiye

Mahmut DURGUN - Sahil Abid

Mahmut Durgun Sahil Abid başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Durgun Sahil Abid başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Sahil Abid

Mahmut DURGUN - Abdulkadir- Balıklıgöl

Mahmut DURGUN Abdulkadir- Balıklıgöl başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut DURGUN Abdulkadir- Balıklıgöl başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Abdulkadir- Balıklıgöl

Mahmut DURGUN - Kosan Dergahı

Kosan Dergahı Mahmut Durgun 1 başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Kosan Dergahı Mahmut Durgun 1 başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Kosan Dergahı

Mahmut DURGUN - Cano

Mahmut Durgun Cano başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Durgun Cano başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Cano

Mahmut DURGUN - Fatima-i Zehra

Fatima-i Zehra – Mahmut Durgun (Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Fatima-i Zehra – Mahmut Durgun (Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Fatima-i Zehra

Mahmut DURGUN - EY RESUL

MAHMUT DURGUN – EY RESUL baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. MAHMUT DURGUN – EY RESUL baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - EY RESUL

Mahmut DURGUN - DERMANA GELDİM

mahmut durgun DERMANA GELDİM kürtçe de rabe başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut durgun DERMANA GELDİM kürtçe de rabe başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - DERMANA GELDÄ°M

Mahmut DURGUN - Canım Feda Gül Ahmede

Canım Feda Gül Ahmede – Mahmut Durgun (Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Canım Feda Gül Ahmede – Mahmut Durgun (Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Canım Feda Gül Ahmede

Mahmut DURGUN - Benim Şahim Geylani

Mahmut Durgun Benim Şahim Geylani başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Durgun Benim Şahim Geylani başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Benim Åžahim Geylani

Mahmut DURGUN - SALATULLAH

Mahmut durgun ve ekibi SALATULLAH başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut durgun ve ekibi SALATULLAH başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - SALATULLAH

Mahmut Durgun - Aman Seydam Bu Gurbette

Mahmut Durgun- Aman Seydam Bu Gurbette 2009 başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Durgun- Aman Seydam Bu Gurbette 2009 başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Durgun - Aman Seydam Bu Gurbette

Mahmut DURGUN - rufailer

mahmut durgun rufailer başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut durgun rufailer başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - rufailer

Mahmut DURGUN - YA ZEL MEKKİYE

İLAHİLER MAHMUT DURGUN YA ZEL MEKKİYE başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. İLAHİLER MAHMUT DURGUN YA ZEL MEKKİYE başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - YA ZEL MEKKÄ°YE

Mahmut DURGUN - ALİ yi Gördüm

ALÄ° yi Gördüm – mahmud durgun – inegöl özel çekim baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. ALÄ° yi Gördüm – mahmud durgun – inegöl özel çekim baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - ALİ yi Gördüm

Mahmut DURGUN - Muhammedi Görelim

Muhammedi Görelim – Mahmut Durgun (Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Muhammedi Görelim – Mahmut Durgun (Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Muhammedi Görelim

Mahmut DURGUN - Elhamdülillah

Elhamdülillah – Mahmut Durgun (Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Elhamdülillah – Mahmut Durgun (Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Elhamdülillah

Mahmut DURGUN - mestu hayranım

mahmut durgun klip mestu hayranım başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut durgun klip mestu hayranım başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - mestu hayranım

Mahmut DURGUN - La İlahe İlla hu

La İlahe İlla hu Mahmut Durgun başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. La İlahe İlla hu Mahmut Durgun başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - La Ä°lahe Ä°lla hu

Mahmut DURGUN - ölüm var

mahmut durgun – ölüm var baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut durgun – ölüm var baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - ölüm var

Mahmut Durgun - Abdulkadir Geylani (Baris ATILGAN MiX)

Mahmut Durgun – Abdulkadir Geylani (Baris ATILGAN MiX) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Durgun – Abdulkadir Geylani (Baris ATILGAN MiX) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut Durgun - Abdulkadir Geylani (Baris ATILGAN MiX)

Mahmut DURGUN - AY DAHİ GÜNEŞ DAHİ

MAHMUT DURGUN AY DAHİ GÜNEŞ DAHİ İLAHİ başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. MAHMUT DURGUN AY DAHİ GÜNEŞ DAHİ İLAHİ başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - AY DAHÄ° GÃœNEÅž DAHÄ°

Mahmut DURGUN - Benim Şahım Geylani

Benim Åžahım Geylani – Mahmut Durgun (Ä°lahi).mp4 baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Benim Åžahım Geylani – Mahmut Durgun (Ä°lahi).mp4 baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Benim Şahım Geylani

Mahmut DURGUN - Abdülkadir Geylani

Abdülkadir Geylani – Mahmut Durgun (Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Abdülkadir Geylani – Mahmut Durgun (Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Abdülkadir Geylani

Mahmut DURGUN - YEŞİL KUBBE

YEŞİL KUBBE/mahmut durgun başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. YEŞİL KUBBE/mahmut durgun başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - YEŞİL KUBBE

Mahmut DURGUN - Şehid-i Kerbelasın Ya Hüseyin

Mahmut Durgun – Åžehid-i Kerbelasın Ya Hüseyin (2012) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Durgun – Åžehid-i Kerbelasın Ya Hüseyin (2012) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Şehid-i Kerbelasın Ya Hüseyin

Mahmut DURGUN - İMAM ALİ

MAHMUT DURGUN İMAM ALİ İLAHİ başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. MAHMUT DURGUN İMAM ALİ İLAHİ başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Ä°MAM ALÄ°

Mahmut DURGUN - Salatullah Selamullah

Mahmut Durgun Salatullah Selamullah 2009 başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Durgun Salatullah Selamullah 2009 başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Salatullah Selamullah

Mahmut DURGUN - Yar Geylani

MAHMUT DURGUN / Yar Geylani başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. MAHMUT DURGUN / Yar Geylani başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Yar Geylani

Mahmut DURGUN - CANIM FEDA GÜL AHMEDE

MAHMUT DURGUN CANIM FEDA GÜL AHMEDE İLAHİ başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. MAHMUT DURGUN CANIM FEDA GÜL AHMEDE İLAHİ başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - CANIM FEDA GÃœL AHMEDE

Mahmut DURGUN - Merhaba Ya Merhaba

Mahmut Durgun- Merhaba Ya Merhaba başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Durgun- Merhaba Ya Merhaba başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Merhaba Ya Merhaba

Mahmut DURGUN - Mestu Hayranım

Mestu Hayranım – Mahmut Durgun (Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mestu Hayranım – Mahmut Durgun (Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Mestu Hayranım

Mahmut DURGUN - Cano

Mahmut Durgun Cano başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Durgun Cano başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Cano

Mahmut DURGUN - salatullah selamullah

salatullah selamullah/mahmut durgun başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. salatullah selamullah/mahmut durgun başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - salatullah selamullah

Mahmut DURGUN - Ay Dünyaye

Ay Dünyaye – Mahmut Durgun (Kürtçe Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Ay Dünyaye – Mahmut Durgun (Kürtçe Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Ay Dünyaye

Mahmut DURGUN - dermana geldim

mahmut durgun dermana geldim başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut durgun dermana geldim başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - dermana geldim

Mahmut DURGUN - aman seydam yeni gavsussani menzil

mahmut durgun aman seydam yeni gavsussani menzil başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. mahmut durgun aman seydam yeni gavsussani menzil başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - aman seydam yeni gavsussani menzil

Mahmut DURGUN - ALLAH DEMEYE GELDIM

MAHMUT DURGUN – ALLAH DEMEYE GELDIM – 2009 baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. MAHMUT DURGUN – ALLAH DEMEYE GELDIM – 2009 baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - ALLAH DEMEYE GELDIM

Mahmut DURGUN - BALIKLI GÖL

MAHMUT DURGUN BALIKLI GÖL başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. MAHMUT DURGUN BALIKLI GÖL başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - BALIKLI GÖL

Mahmut DURGUN - Ay Dahi Güneş Dahi

Ay Dahi GüneÅŸ Dahi – Mahmut Durgun (Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Ay Dahi GüneÅŸ Dahi – Mahmut Durgun (Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Ay Dahi Güneş Dahi

Mahmut DURGUN - GEYLANİ

MAHMUT DURGUN GEYLANİ ARAPÇA başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. MAHMUT DURGUN GEYLANİ ARAPÇA başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - GEYLANÄ°

Mahmut DURGUN - Nalena Dilemin

Mahmut Durgun Nalena Dilemin başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mahmut Durgun Nalena Dilemin başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Nalena Dilemin

Mahmut DURGUN - MERHABA

MERHABA / mahmut durgun başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. MERHABA / mahmut durgun başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - MERHABA

Mahmut DURGUN - Dermana Geldim

Dermana Geldim (Mahmut Durgun) başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Dermana Geldim (Mahmut Durgun) başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - Dermana Geldim

Mahmut DURGUN - YAR GEYLANİ İLAHİ

MAHMUT DURGUN YAR GEYLANİ İLAHİ başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. MAHMUT DURGUN YAR GEYLANİ İLAHİ başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mahmut DURGUN - YAR GEYLANÄ° Ä°LAHÄ°

01 Mayıs 2013

KÜRTÇE İLAHİ seyda delale

KÜRTÇE İLAHİ seyda delale başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. KÜRTÇE İLAHİ seyda delale başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



KÜRTÇE İLAHİ seyda delale

ilahi 2013 - Bilal (Şehid Davut) Rehber TV

ilahi 2013 – Bilal (Åžehid Davut) Rehber TV baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. ilahi 2013 – Bilal (Åžehid Davut) Rehber TV baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



ilahi 2013 - Bilal (Åžehid Davut) Rehber TV

Allah Allah Allah Râbbil Âlêmin (Kürtçe İlahi)

Allah Allah Allah Râbbil Âlêmin (Kürtçe İlahi) başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Allah Allah Allah Râbbil Âlêmin (Kürtçe İlahi) başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Allah Allah Allah Râbbil Âlêmin (Kürtçe İlahi)

kürtce ilahi yeni 2011

kürtce ilahi yeni 2011 başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. kürtce ilahi yeni 2011 başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



kürtce ilahi yeni 2011

KÜRTCE ILAHI 2012 - Ewindare Pêxember - Allah Xedanê Alemê - YENI / Nü!!!

KÃœRTCE ILAHI 2012 – Ewindare Pêxember – Allah Xedanê Alemê – YENI / Nü!!! baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. KÃœRTCE ILAHI 2012 – Ewindare Pêxember – Allah Xedanê Alemê – YENI / Nü!!! baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



KÜRTCE ILAHI 2012 - Ewindare Pêxember - Allah Xedanê Alemê - YENI / Nü!!!

Yeni Kurtce ilahi

Yeni Kurtce ilahi ….haznevi.com.tr baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Yeni Kurtce ilahi ….haznevi.com.tr baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Yeni Kurtce ilahi

Damar ilahi uzun hava karisimi cok güzel bir parca (kürtce)

Damar ilahi uzun hava karisimi cok güzel bir parca (kürtce) başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Damar ilahi uzun hava karisimi cok güzel bir parca (kürtce) başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Damar ilahi uzun hava karisimi cok güzel bir parca (kürtce)

KÜRTÇE İMAM HÜSEYİN İLAHİ

KÜRTÇE İMAM HÜSEYİN İLAHİ başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. KÜRTÇE İMAM HÜSEYİN İLAHİ başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



KÜRTÇE İMAM HÜSEYİN İLAHİ

Kürtçe ilahi - Mutlaka Dinleyin (İşte Yorum işte Ses)

Kürtçe ilahi – Mutlaka Dinleyin (Ä°ÅŸte Yorum iÅŸte Ses) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Kürtçe ilahi – Mutlaka Dinleyin (Ä°ÅŸte Yorum iÅŸte Ses) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Kürtçe ilahi - Mutlaka Dinleyin (İşte Yorum işte Ses)

ABDULBAKI - KÜRTCE ILAHI 001 [AGBB]

ABDULBAKI – KÃœRTCE ILAHI 001 [AGBB] baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. ABDULBAKI – KÃœRTCE ILAHI 001 [AGBB] baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



ABDULBAKI - KÃœRTCE ILAHI 001 [AGBB]

kürtce ilahi 2011 HD Yeni

kürtce ilahi 2011 HD Yeni başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. kürtce ilahi 2011 HD Yeni başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



kürtce ilahi 2011 HD Yeni

kürtçe ilahi ey ehli ve zemani (kamo)

kürtçe ilahi ey ehli ve zemani (kamo) başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. kürtçe ilahi ey ehli ve zemani (kamo) başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



kürtçe ilahi ey ehli ve zemani (kamo)

kürtçe ilahi (küçük çocuklar) by:mîrê-din_47

kürtçe ilahi (küçük çocuklar) by:mîrê-din_47 başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. kürtçe ilahi (küçük çocuklar) by:mîrê-din_47 başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



kürtçe ilahi (küçük çocuklar) by:mîrê-din_47

kürtçe ilahi-4 Muhammed

kürtçe ilahi-4 Muhammed başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. kürtçe ilahi-4 Muhammed başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



kürtçe ilahi-4 Muhammed

MÜTHİŞ KÜRTÇE İLAHİ

MÜTHİŞ KÜRTÇE İLAHİ başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. MÜTHİŞ KÜRTÇE İLAHİ başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



MÜTHİŞ KÜRTÇE İLAHİ

Kürtçe ilahi - Aşk Resul

Kürtçe ilahi – AÅŸk Resul baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Kürtçe ilahi – AÅŸk Resul baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Kürtçe ilahi - Aşk Resul

Kürtce Ilahi Allahe Allah

Kürtce Ilahi Allahe Allah başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Kürtce Ilahi Allahe Allah başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Kürtce Ilahi Allahe Allah

Kürtce ILAHI 2012 - Mewluda Kurdi - Kurtce Mevlud - KÜRTÇE MEVLÜT (Besha 2)

Kürtce ILAHI 2012 – Mewluda Kurdi – Kurtce Mevlud – KÃœRTÇE MEVLÃœT (Besha 2) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Kürtce ILAHI 2012 – Mewluda Kurdi – Kurtce Mevlud – KÃœRTÇE MEVLÃœT (Besha 2) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Kürtce ILAHI 2012 - Mewluda Kurdi - Kurtce Mevlud - KÜRTÇE MEVLÜT (Besha 2)

Mewlüda Şerif - Kürtçe - Peygamber Sevdalıları 2012 - KÜRTCE ILAHI VE MEWLÜD

Mewlüda Åžerif – Kürtçe – Peygamber Sevdalıları 2012 – KÃœRTCE ILAHI VE MEWLÃœD baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Mewlüda Åžerif – Kürtçe – Peygamber Sevdalıları 2012 – KÃœRTCE ILAHI VE MEWLÃœD baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Mewlüda Şerif - Kürtçe - Peygamber Sevdalıları 2012 - KÜRTCE ILAHI VE MEWLÜD

Kürtce Ilahi Cano Kurdish 2010

Kürtce Ilahi Cano Kurdish 2010 başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Kürtce Ilahi Cano Kurdish 2010 başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Kürtce Ilahi Cano Kurdish 2010

MUHTESEM KÜRTCE ILAHI 2009

MUHTESEM KÜRTCE ILAHI 2009 başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. MUHTESEM KÜRTCE ILAHI 2009 başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



MUHTESEM KÃœRTCE ILAHI 2009

Ewindare Pêxember - Ax Muhammed - KÜRTCE ILAHI 2012

Ewindare Pêxember – Ax Muhammed – KÃœRTCE ILAHI 2012 baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Ewindare Pêxember – Ax Muhammed – KÃœRTCE ILAHI 2012 baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Ewindare Pêxember - Ax Muhammed - KÜRTCE ILAHI 2012

dermane dilucane(kürtçe ilahi)

dermane dilucane(kürtçe ilahi) başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. dermane dilucane(kürtçe ilahi) başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



dermane dilucane(kürtçe ilahi)

Murat Belet - Resule Xuda ilahisi Kürtçe ilahiler ilahileri yeni ilahiler ilahi dinle

Murat Belet – Resule Xuda ilahisi Kürtçe ilahiler ilahileri yeni ilahiler ilahi dinle baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Murat Belet – Resule Xuda ilahisi Kürtçe ilahiler ilahileri yeni ilahiler ilahi dinle baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Murat Belet - Resule Xuda ilahisi Kürtçe ilahiler ilahileri yeni ilahiler ilahi dinle

Bilal - Qudsa Piroz (Kürtçe İlahi)

Bilal – Qudsa Piroz (Kürtçe Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Bilal – Qudsa Piroz (Kürtçe Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Bilal - Qudsa Piroz (Kürtçe İlahi)

kürtçe ilahi Zalımno halepçe zulmunü anlatan süper bir ilahi 2013

kürtçe ilahi Zalımno halepçe zulmunü anlatan süper bir ilahi 2013 başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. kürtçe ilahi Zalımno halepçe zulmunü anlatan süper bir ilahi 2013 başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



kürtçe ilahi Zalımno halepçe zulmunü anlatan süper bir ilahi 2013

ÇOK GÜzel kürtçe İLAHİ 2013

ÇOK GÜzel kürtçe İLAHİ 2013 başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. ÇOK GÜzel kürtçe İLAHİ 2013 başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



ÇOK GÜzel kürtçe İLAHİ 2013

ya Allah kürtçe ilahi - çocuk korosu - islamis song children

ya Allah kürtçe ilahi – çocuk korosu – islamis song children baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. ya Allah kürtçe ilahi – çocuk korosu – islamis song children baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



ya Allah kürtçe ilahi - çocuk korosu - islamis song children

Bilal Muhammede GötürünKürtçe İlahi 2.flv

Bilal Muhammede GötürünKürtçe İlahi 2.flv başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Bilal Muhammede GötürünKürtçe İlahi 2.flv başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Bilal Muhammede GötürünKürtçe İlahi 2.flv

muhammed ali seyda delale kürtçe ilahi (ilahiler :::

muhammed ali seyda delale kürtçe ilahi (ilahiler ::: WWW.ROJKEN.COM AMED SOZDAR başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. muhammed ali seyda delale kürtçe ilahi (ilahiler ::: WWW.ROJKEN.COM AMED SOZDAR başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



muhammed ali seyda delale kürtçe ilahi (ilahiler :::

ilahi 2009 (türkce/kürtce ilahi)

ilahi 2009 (türkce/kürtce ilahi) başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. ilahi 2009 (türkce/kürtce ilahi) başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



ilahi 2009 (türkce/kürtce ilahi)

TRT6 Dengen Jı Dıl - Grup Tillo Kürtçe İlahi - Merheba

TRT6 Dengen Jı Dıl – Grup Tillo Kürtçe Ä°lahi – Merheba baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. TRT6 Dengen Jı Dıl – Grup Tillo Kürtçe Ä°lahi – Merheba baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



TRT6 Dengen Jı Dıl - Grup Tillo Kürtçe İlahi - Merheba

ilaHi (kürtçe çok güzel)

ilaHi (kürtçe çok güzel) başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. ilaHi (kürtçe çok güzel) başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



ilaHi (kürtçe çok güzel)

Kürtce ilahi - Muhammad [s.a.w] tub xer hati !

Kürtce ilahi – Muhammad [s.a.w] tub xer hati ! baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Kürtce ilahi – Muhammad [s.a.w] tub xer hati ! baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Kürtce ilahi - Muhammad [s.a.w] tub xer hati !

kürtçe ilahi Dünya Fani

kürtçe ilahi Dünya Fani başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. kürtçe ilahi Dünya Fani başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



kürtçe ilahi Dünya Fani

MUZAFFER GÜRLER-CAN FEDAYE ALLAH-KÜRTCE ILAHI-

MUZAFFER GÜRLER-CAN FEDAYE ALLAH-KÜRTCE ILAHI-http://www.youtube.com/NISEBINii başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. MUZAFFER GÜRLER-CAN FEDAYE ALLAH-KÜRTCE ILAHI-http://www.youtube.com/NISEBINii başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



MUZAFFER GÃœRLER-CAN FEDAYE ALLAH-KÃœRTCE ILAHI-

MENZİL Seydaye Seydaye kürtçe ilahi

MENZİL Seydaye Seydaye kürtçe ilahi başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. MENZİL Seydaye Seydaye kürtçe ilahi başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



MENZİL Seydaye Seydaye kürtçe ilahi

ABDULBAKI - KÜRTCE ILAHI 002 [AGBB]

ABDULBAKI – KÃœRTCE ILAHI 002 [AGBB] baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. ABDULBAKI – KÃœRTCE ILAHI 002 [AGBB] baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



ABDULBAKI - KÃœRTCE ILAHI 002 [AGBB]

Muhammed Ali - Seyda Delale (Kürtçe İlahi)

Muhammed Ali – Seyda Delale (Kürtçe Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Muhammed Ali – Seyda Delale (Kürtçe Ä°lahi) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Muhammed Ali - Seyda Delale (Kürtçe İlahi)

Kürtçe İlahi-Resule Xuda

Kürtçe İlahi-Resule Xuda başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Kürtçe İlahi-Resule Xuda başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Kürtçe İlahi-Resule Xuda

KÜRTCE ILAHI 2012 - EWINDARE PEXEMBER - Ey Bırayê Mın Ka Were Vır

KÃœRTCE ILAHI 2012 – EWINDARE PEXEMBER – Ey Bırayê Mın Ka Were Vır baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. KÃœRTCE ILAHI 2012 – EWINDARE PEXEMBER – Ey Bırayê Mın Ka Were Vır baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



KÜRTCE ILAHI 2012 - EWINDARE PEXEMBER - Ey Bırayê Mın Ka Were Vır

kürtçe ilahi - Dergah

kürtçe ilahi – Dergah baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. kürtçe ilahi – Dergah baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



kürtçe ilahi - Dergah

Seyfullah - Kani Muhammed Mustafa (kürtçe ilahi)

Seyfullah – Kani Muhammed Mustafa (kürtçe ilahi) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Seyfullah – Kani Muhammed Mustafa (kürtçe ilahi) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Seyfullah - Kani Muhammed Mustafa (kürtçe ilahi)

Küçük Emre - Dön Kardeş

Küçük Emre Dön Kardeş başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Küçük Emre Dön Kardeş başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Küçük Emre - Dön Kardeş

Küçük Emre - ya sultan ya allah

küçük emre-ya sultan ya allah başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. küçük emre-ya sultan ya allah başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Küçük Emre - ya sultan ya allah

Küçük Emre - Ya ALLAH

Küçük Emre-Ya ALLAH !!!… baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Küçük Emre-Ya ALLAH !!!… baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Küçük Emre - Ya ALLAH

Küçük Emre - Senin Sevdana

Küçük Emre – Senin Sevdana baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Küçük Emre – Senin Sevdana baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Küçük Emre - Senin Sevdana

Küçük Emre - Beni de Götürün

Küçük Emre Beni de Götürün başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Küçük Emre Beni de Götürün başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Küçük Emre - Beni de Götürün

Küçük Emre - Canlar Kurban Muhammede

Küçük Emre Canlar Kurban Muhammede başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Küçük Emre Canlar Kurban Muhammede başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Küçük Emre - Canlar Kurban Muhammede

Küçük Emre - Nakşibendi Güller

Küçük Emre – NakÅŸibendi Güller baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Küçük Emre – NakÅŸibendi Güller baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Küçük Emre - Nakşibendi Güller