04 Ocak 2015

Akıllı telefonlar için Adobe Reader!

Merhaba arkadaşlar. Programımızın adı Adobe Reader. Hepimizin de bildiği gibi pdf formatlı dosyaları açmak için kullanılan bir program. özellikle akıllı telefonların mail sistemleri ile telefonunuzun olmazsa olmaz programlarından olan Adobe Reader’ı sitemizden ücretsiz indirebilirsiniz. günümüzde artık bir çok kişi dosyalarını pdf olarak kaydetmekte ve bu şekilde göndermektedir. özellikle maile gelen banka ekstrelerinizde bunlara dahildir. bu tür dosyaları okumak için Adobe Reader’ın telefonunuzda kurulu olması gerekmektedir. Aşağıdaki kutucuktan sitemiz üzerinden temiz ve güvenli şekilde telefonunuza indirebilirsiniz. iyi günler diliyoruz.

adobe flash playerı sitemiz üzerinde indirebilirsiniz.

adobe reader türkçedir. herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınızdır.

adobe reader son sürüm indirmek için aşağıdaki linki kullanınız.

adobe reader 9 indirmek için aşağıdaki linki kullanınız.

adobe reader nedir sorusunun cevabını yukarıda ki yazımızda bulabilirsiniz.

adobe reader güncellemeleri resmi sitesinden yapılmaktadır. güncelleme zamanı size uyarı gelecektir.

adobe reader 11 indirmek için linki kullanınız.



Akıllı telefonlar için Adobe Reader!

Temple Run ile koşabildiğin kadar hızlı koş!

Dünyanın en çok oynanan mobil oyunlarından olan Temple Run ile koşabildiğin kadar hızlı koş! eğer düşersen kocaman bir canavar seni yiyecek unutma :) Oyunun amacı koşmak, sadece koşmak :) tabi koşabilirseniz :) yolunuza bir çok engel çıkacak unutma. Eğer engellere takılıp geçersen seni kovalayan canavarın nefesini ensende hissedeceksin. Ve engellere tamamen takılırsan canavar seni yakalayacak. Koşarken aynı zamanda altınları toplamayı unutma. altın topladıkca yeni eşyalar yeni karakterler açılacak ve onları ücretsiz satın alabileceksin. Koştukca dahada hızlanıcak ve daha fazla yol katedeceksin. Telefonunu sağa sola çevirerek yanlara hareket edebilirsiniz. Engellerin üzerlerinden atlayıp altından geçmeyi unutma.


temple run indirmek için linke git.

temple run 2 indirerek oyunu akıllı telefonlarınızdan ve tabletlerinizden oynayabilirsiniz.

temple run oyunu oynamak için telefonunuza indiriniz.

temple run oynamak için akıllı telefon sahibi olmanız gerekir.

temple run bilinen hileleri yoktur. konuyla ilgili sitemizi takip edebilirsiniz.

temple run 3 çok yakında sitemize eklenecektir.



Temple Run ile koşabildiğin kadar hızlı koş!

02 Ocak 2015

Abdurrahman Önül - Kerbela ( Hz. Hüseyin in Şehit Olması )

Abdurrahman Önül – Kerbela ( Hz. Hüseyin in Şehit Olması ) başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Abdurrahman Önül – Kerbela ( Hz. Hüseyin in Şehit Olması ) başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Abdurrahman Önül - Kerbela ( Hz. Hüseyin in Şehit Olması )

Abdurrahman Önül - Yaralıyım

Abdurrahman Önül – Yaralıyım başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Abdurrahman Önül – Yaralıyım başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Abdurrahman Önül - Yaralıyım

Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

Ağlatan İlahi – Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Ağlatan İlahi – Sende Bir gün öleceksin (A.Önül) başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Ağlatan İlahi - Sende Bir gün öleceksin (A.Önül)

Instagram

Dünyanın en çok kullanılan paylaşım programlarından olan Instagram’ı sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilir sevdiklerinizi takip edebilir onların fotoğraflarını beğenebilir ve onlara fotoğraflarınızı gösterebilirsiniz. çektiğiniz fotoğrafların görüntü ayarlarıyla kolayca oynayıp onları istediğiniz renklerde ve şekillerde çok basit bir şekilde yayınlayabilirsiniz.  Instagram ile paylaşımlar şimdi çok daha kolay. onlarca resim çekme özelliği ile sizde birbirinden güzel fotoğraflar çekip adeta bir profesyonel edasıyla onları yayınlayacaksınız. Aynı zamanda çektiğiniz fotoları Facebook ve twitter üzerinden kolayca paylaşabilirsiniz. Hadi durma sende indir ve hemen fotoğraflarını çekmeye başla.


 


twitter üzerinden fotoğraf paylaşımları

ınstagram indirmek için aşağıdaki kutuyu kullanınız.

foursquare gibi programlarla iç içe çalışma özelliği

instagram giriş çok kolaydır.

ınstagram en çok kullanılan fotoğraf paylaşım programıdır.

tüm akıllı cep telefonlarında kullanabilirsiniz.



Instagram

8 Ball Pool

Merhaba sevgili arkadaşlar. 8 ball pool son yılların en çok oynanan bilardo oyunu. oyunun görselleri çok iyi. kendinizi gerçek bir bilardo oyununun içinde bulacaksınız. Oyun tek oynanmasının yanı sıra istenildiği takdirde online olarak arkadaşlarınlada oynanabiliyor. dilersen bolca çalışarak turnuvalara şampiyonalara katıl. maçlar esnasında para kazanarak istersen mağazadan kendine yeni bilardo malzemeleri al. facebook ile giriş yaparak istersen facebook arkadaşlarına meydan okuyabilirsin. mobil cihazlardan çok rahat oynanabilecek bir oyun. hadi şimdi indir ve hemen oynamaya başla!


8 ball pool para hilesi yoktur. haberler için sitemizi takip ediniz.

8 ball pool indirmek için linki kullanınız.

8 ball pool dünyanın en çok oynanan bilardo oyunlarından bir tanesidir.

8 ball pool indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

8 ball pool mobil bir oyundur.

8 ball pool facebook ile giriş yapabilirsiniz.

8 ball pool android telefonunuzda rahatça oynayabilirsiniz.



8 Ball Pool

01 Ocak 2015

Angry Birds Epic ile karşınızda!

Gelmiş geçmiş en iyi mobil oyunlarından olan angry birds yep yeni bir serüvenle karşınızda! Hepimizin bildiği gibi bu sinirli kuşlar her şeyi yakıp yıkmak istiyor. yepyeni tasarımıyla Epic sizi içine çekecek. sinirli kuşların gelişmiş bu bölümünde destansı bir savaşa hazır olun! diğer Angry Birds’lerden farklı görsellerin olması sizi oyuna daha da bağlayacak. yeşil burunlu düşmanlar ile büyük yüzleşmeye hazır olun! bu sefer kostümler silahlar ve savaşlar çok daha değişik. iyi savaşlar!


 


angry birds epic oynamak için yazının sonundaki kutucuğa gidiniz.

angry birds epic yepyeni bir tasarımla karşınızda.

angry birds epic indirmek için linke ulaşınız.

angry birds epic hileleri yoktur. sitemizi konuyla ilgili takip edebilirsiniz.

angry birds epic pc’den oynayabilirsiniz.

angry birds epic hack için sitemizi takip ediniz.

angry birds go go go home yankee :)



Angry Birds Epic ile karşınızda!

Hay Day ile çiftliğinizi kurun ;)

Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere tanıtacağımız oyun Hay Day. Mükemmel bir çiftlik oyunu. Hay day ile önce çiftliğinizi kurup sonra hayvanlarınızı besleyip onlarla güzel vakit geçirebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan oyunumuzda çiftliğinizi zevkinize göre dizayn edebilirsiniz. Kurduğunuz çiftlikte ziyaretçiler misafir edebilirsiniz ;) siparişler verip onları alabilirsiniz. dilerseniz gerçek para ile de alışveriş yapabilirsiniz. Dünyanın en fazla oynanan çiftlik oyunlarından birisi olan Hay day ile güzel vakit geçirmenin tadını çıkarın! hadi hemen aşağıdaki linkten Hay day’ı telefonunuza indirip bu oyunun tadını çıkarın! tamamen ücretsiz.



hay day indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

hay day hilesi yoktur. olursa sitemiz üzerinden yayınlanacaktır. bizi takip etmeye devam edin.

hay day android telefonlar için uygundur.

hay day pcnizden de oynayabilirsiniz.

çiftlik oyunları içerisinde en zevklisi diyebiliriz ;)

hay day forumlarına ulaşmak için sitemizi takip edebilirsiniz.



Hay Day ile çiftliğinizi kurun ;)

Pou sizin en yakın arkadaşınız olacak :)

Merhaba sayın ziyaretçimiz. Pou dünyanın en çok oynanan sanal arkadaş oyunudur. Oyunda bir sevimli yaratığınız tamamen sizin tarafınızdan büyütülecek beslenicek ve temizlenecek :) ona çok iyi bakmanız gerekiyor yoksa hastalanıyor acıkıyor ağlıyor :) pou sizin en yakın arkadaşınız hatta çocuğunuz gibi olacak :)


pounuzu edindikten sonra mutlaka ona iyi bakın. yoksa hastalanır ve üzülür. bir süre sonra en yakın arkadaşınız dilediğiniz şekle girebiliyor. çıkardığı sesleri çok seveceğinize eminiz :)


 


pou oynamak için aşağıdaki linki tıklayınız

pou nun bilinen herhangi bir hilesi yoktur

pou oyunu indirmek için aşağıdaki linki tıklamanız yeterlidir

pou oyunu oynamak için linki tıklayınız

pou oyununu indirmek için aşağıdaki kutucuğu tıklayınız

gerçek pou oynamak için iphone ya da android telefonunuza oyunu indiriniz



Pou sizin en yakın arkadaşınız olacak :)