23 Ağustos 2014

Clean Master indir > Cep telefonunuzu hızlandırın!

Dünyanın en popüler Android programlarından biri olan Clean Master, aslında bir dosya ve hafıza temizleme programıdır. Program ilk çıktığı versiyondan sonra, güncellediği her bir versiyonda, kendisine cep telefonlarını çok daha iyi kullanabilmemiz için türlü türlü yenilikler getirdi. Bu yenilikler ile bizler, program sayesinde artık telefonumuzu bir çöp tenekesi olmaktan kurtarıyor ve en hızlı şekilde kullanabilme şansına sahip oluyoruz.


Android işletim sistemli tüm telefonlarda kurulmasını şiddetle önerdiğimiz programın özelliklerinden biraz bahsedelim isterseniz.


GEREKSİZ DOSYALARI TEMİZLEME.


Bir android uygulamasını kaldırdığınız zaman, uygulamalara ait klasörler cep telefonunuzda kalmaya devam eder. Ayrıca yine sistem tarafından oluşturulan bazı .tmp dosyaları da sistem tarafından kaldırılmaz ve adeta ömür boyu çöp olarak telefonumuzda yer tutar. İşte Clean Master, bu tür dosyaları silerek sizi gereksiz alan kaplayan dosyalardan kurtarmış olur.


HAFIZA ARTTIRMA:
Uygulamanın güncellenmesiyle yeni özellik olarak gelen hafıza arttırma sayesinde, çalışan uygulamaları sonlandırabilir ve telefonunuzun ram’inden maksimum faydalanmış olursunuz.


GÜVENLİK VE GİZLİLİK:
Program ilk kurulduğu zaman dosyalarınızı tarar ve şüpheli bulduğu dosyaları size bildirir. Fakat biz yine de bir antivirüs kullanmanızı tavsiye ediyoruz.


UYGULAMA YÖNETİCİSİ:
Telefonunuzda yüklü uygulamaların tümünü görebilir ve hafıza kartına taşıma işlemi yapabilirsiniz. Ayrıca telefonunuz ile çalışırken eğer telefonunuz kilitlenirse, Clean Master size, telefonunuzu kilitleyen programı bildirir ve sonlandırıp sonlandırmak istemediğinizi sorar. Sonlandırdığınız takdirde, telefonunuzun ne kadar hızlı çalıştığına siz bile inanamazsınız.



Clean Master indir > Cep telefonunuzu hızlandırın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder