23 Şubat 2013

Kelebeği Rüyası Filmini HD izle

Kelebeğin Rüyası filmi; dün yani 22 Şubat 2013 günü vizyona giren, Yılmaz ERDOĞAN yapımı, Dram dalında harika bir film. Filmin başrollerinde ünlü oyunculardan Kıvanç TATLITUĞ, Yılmaz ERDOĞAN ve Mert FIRAT bulunuyor.

Yılmaz ERDOĞAN filmin hem yönetmeni, hem de oyuncusu olarak kendini bizlere gösteriyor. Kelebeğin Rüyası filminin 310 kişinin oylamasıyla IMDb puanı şimdilik 8.3.

Filmin Konusunu inceleyecek olursak:

Film Ä°stanbul ve Zonguldakta geçiyor. Zonguldak’ta yaÅŸayan Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu genç ÅŸairdirler. Åžairlerimiz hem sanatla hem edebiyatla hem de ÅŸiir ile uÄŸraÅŸmaktadırlar. Åžairlerimizin en çok uÄŸraÅŸtıkları sanat ise ÅŸiirdir. Zaman ise Cumhuriyet kuruluÅŸ döneminin hemen sonrasıdır.

Åžairlerimizin hayatı Belediye BaÅŸkanı Suzan’ın ilçeye gelmesiyle deÄŸiÅŸir. Åžairlerimiz Rüştü ve Muzaffer’in ÅŸiire olan inancı git gide artmaktadır. Belediye BaÅŸkanının kızı Suzan her iki genç ile kimsenin istememesine ve onay vermemesine raÄŸmen arkadaÅŸ olur. Fakat o yıllarda salgın halde bulunan verem hastalığı her iki ÅŸairimizin de hayatını tehdit etmektedir. Bu yüzden ÅŸairlerimizin hayatının gidiÅŸatı hiç te hayra alamet gitmemektedir.

kelebeÄŸin rüyası izlemek için Türkiye’nin her yerindeki sinemalara gidebilirsiniz. Ayrıca kelebeÄŸin rüyası full izleyebilirsiniz.


Kelebeği Rüyası Filmini HD izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder