28 Mart 2013

Grup Şehadet 4 - Dilimizden Gönlünüze

şehadet ilahi grubu(dilimizden gönlünüze) başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. şehadet ilahi grubu(dilimizden gönlünüze) başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Şehadet 4 - Dilimizden Gönlünüze

Grup Şehadet 4 - Ölenler onlardan

Grup ÅŸehadet 4 – Ölenler onlardan baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup ÅŸehadet 4 – Ölenler onlardan baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Şehadet 4 - Ölenler onlardan

Grup Şehadet 4 - Kaybolan gencligim

Grup ÅŸehadet 4 – Kaybolan gencligim baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup ÅŸehadet 4 – Kaybolan gencligim baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Åžehadet 4 - Kaybolan gencligim

Grup şehadet 4 - Rabbim Allah diyecegim

Grup ÅŸehadet 4 – Rabbim Allah diyecegim baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup ÅŸehadet 4 – Rabbim Allah diyecegim baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup ÅŸehadet 4 - Rabbim Allah diyecegim

Selim Aha Ayirma Rahmetinden 2011

Selim Aha Ayirma Rahmetinden 2011 başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Selim Aha Ayirma Rahmetinden 2011 başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Selim Aha Ayirma Rahmetinden 2011

Grup Zemzem - Allah Der

Grup Zemzem Selim Aha Allah der ilahi grubu almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem Selim Aha Allah der ilahi grubu almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Allah Der

Grup Zemzem - Nerdesin

Grup zemzem – Nerdesin 2012 (Gurbetten gelen ses) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup zemzem – Nerdesin 2012 (Gurbetten gelen ses) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Nerdesin

Grup Zemzem - Kabrimin İlk Gecesi

Grup Zemzem- Kabrimin İlk Gecesi başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem- Kabrimin İlk Gecesi başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Kabrimin Ä°lk Gecesi

Grup Zemzem - Sar Beni Beni

Grup Zemzem Selim Aha Sar Beni beni ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem Selim Aha Sar Beni beni ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Sar Beni Beni

Grup Zemzem - Al Beni Yanına

Grup Zemzem Selim Aha Al Beni Yanina ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem Selim Aha Al Beni Yanina ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Al Beni Yanına

Grup Zemzem - Allahu Allah (Deneme)

grup zemzem deneme Allahu Allah selim aha Fatih özmen başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. grup zemzem deneme Allahu Allah selim aha Fatih özmen başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Allahu Allah (Deneme)

Grup Zemzem - Bir Güneş Doğuyor

Grup Zemzem Selim Aha Bir Günes Doguyor ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem Selim Aha Bir Günes Doguyor ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Bir Güneş Doğuyor

Grup Zemzem - Mehmedim

Grup Zemzem Selim Aha Mehmedim ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem Selim Aha Mehmedim ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Mehmedim

Grup Zemzem - Döneceğiz

Grup Zemzem Selim Aha Dönecegiz ilahi gubu Almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem Selim Aha Dönecegiz ilahi gubu Almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Döneceğiz

Grup Zemzem - Kamet ve Ezan

grup zemzem fatih özmen cifte ezan kamen başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. grup zemzem fatih özmen cifte ezan kamen başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Kamet ve Ezan

Grup Zemzem - Gül Sultan

Grup Zemzem Selim Aha Gül Sultan ! (Mustafa Cihat) ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem Selim Aha Gül Sultan ! (Mustafa Cihat) ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Gül Sultan

Grup Zemzem - Al Beni Yanına

Grup zemzem albeni yanina fatih özmen yavuz sarica sinan s başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup zemzem albeni yanina fatih özmen yavuz sarica sinan s başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Al Beni Yanına

Grup Zemzem - Onlar Öndeler

Grup Zemzem Selim Aha Onlar Öndeler ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem Selim Aha Onlar Öndeler ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Onlar Öndeler

Grup Zemzem - Ötme Bülbül

Grup Zemzem-Ötme Bülbül başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem-Ötme Bülbül başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Ötme Bülbül

Grup Zemzem - Annem Hakkın Helal Eyle

Grup zemzem selim aha annem hakkin helal eyle başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup zemzem selim aha annem hakkin helal eyle başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Annem Hakkın Helal Eyle

Grup Zemzem - Gül Sultan

Grup Zemzem Selim Aha Gül Sultan (Mustafa Cihat) ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem Selim Aha Gül Sultan (Mustafa Cihat) ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Gül Sultan

Grup Zemzem - Yıkılmayacağım

Grup Zemzem Selim Aha Yikilmayacagim ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem Selim Aha Yikilmayacagim ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Yıkılmayacağım

Grup Zemzem - Ben Kalksam ve Dirilsem

Grub Zemzem Selim Aha Ben Kalksam ve dirilsem ilahi grubu almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grub Zemzem Selim Aha Ben Kalksam ve dirilsem ilahi grubu almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Ben Kalksam ve Dirilsem

Grup Zemzem - Amenna

Grup Zemzem Selim Aha Amenna ilahi grubu almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem Selim Aha Amenna ilahi grubu almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Amenna

Grup Zemzem - Semazen

Grup zemzem semazen aziz kuruel başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup zemzem semazen aziz kuruel başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Semazen

Grup Zemzem - Medinem

Grup ZemZem – Kanal Avrupa Medinem Ilahisi baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup ZemZem – Kanal Avrupa Medinem Ilahisi baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Medinem

Grup Zemzem - Azeri İlahi Grubu - Almanya

Grup Zemzem Selim Aha Azeri ilahi ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem Selim Aha Azeri ilahi ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Azeri Ä°lahi Grubu - Almanya

Grup Zemzem - Islandı Seccadem

Grup Zemzem Selim Aha Islandi Seccadem ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem Selim Aha Islandi Seccadem ilahi grubu Almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Islandı Seccadem

Grup Zemzem - Açılsın Yollar

Grup Zemzem Selim Aha Acilsin yollar ilahi grubu almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem Selim Aha Acilsin yollar ilahi grubu almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Açılsın Yollar

Grup Zemzem - Uyku Duası

Grup Zemzem- Uyku Duası başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Zemzem- Uyku Duası başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Uyku Duası

Grup Zemzem - Selim Aha Gönlüm Firarda ilahi grubu almanya

Grup zemzem Selim Aha Gönlüm Firarda ilahi grubu almanya başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup zemzem Selim Aha Gönlüm Firarda ilahi grubu almanya başlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiştir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Zemzem - Selim Aha Gönlüm Firarda ilahi grubu almanya

Abdurrahman ÖNÜL

Sanatçı Abdurrahman ÖNÜL,Bayburtlu Olup,İmam Hatip Lisesini bitirdikten Sonra Çeşitli Müzik Dallarında Eğitimler Almıştır.20 ye Yakın Albümü Mevcut Olup Türkiye ve Avrupada Ticaret Alanında İşler Yapmaktadır.10 Yıldır Tasavvuf Musikisi Dalında En Çok Albümü Satan Sanatçı Ünvanını Taşımaktadır.


Albümleri:


1-Medine Gülü


Yapım:Arma Müzik


Yapım Yılı : 2009


Albümdeki Eserler



  1. Medine Gülü

  2. Hz.Osman

  3. Havar Geylani

  4. Ay Yüzlü Peygamberim

  5. Rahman Allah

  6. Ey Benim Sultanım

  7. Turna

  8. Efendisi Resulallah

  9. Rahim Allah


2-Son Nebi Klasikler 1


 


3-Gül Ahmed’e


Yapım:Ney Ajans Prodüksiyon


Yapım Yılı : 2013


Albümdeki Eserler



  1. Gül Ahmed’e

  2. Ölüm Var

  3. Selam Saldım

  4. Kararmış Kalplerimiz

  5. Tevhid Tabibi

  6. Mevlam Nasip Etsin

  7. Veysel Karani

  8. Gururlanma Ä°nsanoÄŸlu

  9. Varıp Sultanıma Gitmeli


4-Yar Muhammed


Yapım:Ney Prodüksiyon


Yapım Yılı : 2011


Albümdeki Eserler



  1. Ok Gibi

  2. Turnalar

  3. Lailaheillallah

  4. Arafat Dağı

  5. Yar Muhammed

  6. Yatırırlar Musallaya

  7. Doyulurmu Sultanıma

  8. Annem

  9. En Büyük Allah

  10. Hz.Fatıma


5-Özledik Seni Ey Resul


Yapım:Ney Prodüksiyon


Yapım Yılı : 2010


Albümdeki Eserler



  1. Özledik Seni Ey Resul

  2. Hz.Hamza

  3. Gül Yüzlü Peygamberim

  4. Mevlam Nasip Etsin

  5. Sultanım Kapında

  6. Ağla Gözlerim

  7. Ah Åžu Avrupa

  8. YeÅŸil Kubbe


6-Bilal-i HabeÅŸi 2009


Yapım:Arma Müzik


Albümdeki Eserler


Yapım : Arma Müzik
Albümdeki Eserler



  1. Bilal-i HabeÅŸi

  2. Lebbeyk

  3. Gönüller Sultanı

  4. Ä°llallah

  5. Demedim mi

  6. Bak Kadiriye

  7. Bülbüller

  8. Zemzem

  9. Annem


Ä°letiÅŸim Bilgileri:


Konser ve Programlarınız İçin Abdurrahman ÖNÜL İletişim ;

Menajer Mehmet EMÄ°N 0 532 252 10 66 abdurrahman_onul_@windowslive.com


Resmi Facebook Sayfası : http://www.facebook.com/abdurrahman.onul.75


 


KONSERLERÄ°:



  1. 23 Mart Almanya Berlin

  2. 29 Mart Fransa Montpellier

  3. 30 Mart Fransa Bezier

  4. 31 Mart Fransa Reims

  5. 6 Nisan Fransa Narbonne

  6. 7 Nisan Fransa Mazamet

  7. 12 Nisan Kıbrıs

  8. 14 Nisan Konya

  9. 15 Nisan Ağrı Doğubeyazıt

  10. 17 Nisan Bursa Orhangazi

  11. 18 Nisan Bursa Kestel

  12. 20 Nisan Şanlı Urfa Akçakale

  13. 21 Nisan Ardahan

  14. 22 Nisan Sakarya

  15. 25 Nisan Gebze

  16. 27 Nisan Fransa Orléans

  17. 28 Nisan Fransa

  18. 11 Mayıs Siirt

  19. 18 Mayıs Erzurum

  20. 19 Mayıs İstanbul

  21. 20 Mayıs Almanya Düsseldorf

  22. 26 Mayıs İstanbul

  23. 2 Haziran Aksaray

  24. 16 Haziran Gebze

  25. 30 Haziran Bursa

  26. 17 AÄŸustos Sivas


Abdurrahman Önül Fotoğrafları







Abdurrahman ÖNÜL

Grup Istiklal &Grup Nasihat - Israeli lanetliyoruz! Kahrolsun Israil! Israile lanet olsun!

Grup Istiklal / Grup Nasihat – Israeli lanetliyoruz! Kahrolsun Israil! Israile lanet olsun! baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Istiklal / Grup Nasihat – Israeli lanetliyoruz! Kahrolsun Israil! Israile lanet olsun! baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Istiklal &Grup Nasihat - Israeli lanetliyoruz! Kahrolsun Israil! Israile lanet olsun!

Grup İstiklal & Fatih Budak - Bedrin Arslanları

Grup Istiklal ft Fatih Budak – Bedrin Arslanları (yeni) www.grupistiklal.com baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Istiklal ft Fatih Budak – Bedrin Arslanları (yeni) www.grupistiklal.com baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup İstiklal & Fatih Budak - Bedrin Arslanları

Grup İstiklal - O gelince

Grup Istiklal – O gelince (Yeni) www.grupistiklal.com baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Istiklal – O gelince (Yeni) www.grupistiklal.com baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Ä°stiklal - O gelince

Grup İrşad - OY Gazzem

Grup Ä°rÅŸad – OY Gazzem baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Ä°rÅŸad – OY Gazzem baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Ä°rÅŸad - OY Gazzem

Grup İrşad - intro 4

Grup irsad – intro 4 baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup irsad – intro 4 baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Ä°rÅŸad - intro 4

Grup İrşad - SELAM SANA HABİBULLAH

Grup Ä°rÅŸad – SELAM SANA HABÄ°BULLAH.wmv baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Ä°rÅŸad – SELAM SANA HABÄ°BULLAH.wmv baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Ä°rÅŸad - SELAM SANA HABÄ°BULLAH

Grup İrşad - intro 2

Grup irsad – intro 2 baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup irsad – intro 2 baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Ä°rÅŸad - intro 2

Grup İrşad - Ölümüsünüz ?

Grup Irsad – Ölümüsünüz ? baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Irsad – Ölümüsünüz ? baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup İrşad - Ölümüsünüz ?

Grup İrşad - KUDÜS BİZİMDİR

Grup Ä°rÅŸad – KUDÃœS BÄ°ZÄ°MDÄ°R baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Ä°rÅŸad – KUDÃœS BÄ°ZÄ°MDÄ°R baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Ä°rÅŸad - KUDÃœS BÄ°ZÄ°MDÄ°R

Grup İrşad - Allahuekber

Grup Ä°rÅŸad – Allahuekber baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Ä°rÅŸad – Allahuekber baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Ä°rÅŸad - Allahuekber

Grup İrşad - OY GAZZEM (Yeni)

Grup Ä°rÅŸad – OY GAZZEM (Yeni) baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Ä°rÅŸad – OY GAZZEM (Yeni) baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Ä°rÅŸad - OY GAZZEM (Yeni)

Grup İrşad - Gel Ey Şehadet!

Grup Ä°rÅŸad – Gel Ey Åžehadet! baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Ä°rÅŸad – Gel Ey Åžehadet! baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Ä°rÅŸad - Gel Ey Åžehadet!

Grup İrşad - Ya Rabbi

Grup Ä°rÅŸad – Ya Rabbi baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Ä°rÅŸad – Ya Rabbi baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Ä°rÅŸad - Ya Rabbi

27 Mart 2013

Grup Hilal - Rahmeyle Bizlere

Grup Hilal – Rahmeyle Bizlere baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Hilal – Rahmeyle Bizlere baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Hilal - Rahmeyle Bizlere

Grup Hilal - Öyküm Benim

Grup Hilal – Öyküm Benim baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Hilal – Öyküm Benim baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Hilal - Öyküm Benim

Grup Hilal - Hoşgeldin Ramazan

Grup Hilal – HoÅŸgeldin Ramazan baÅŸlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz. Grup Hilal – HoÅŸgeldin Ramazan baÅŸlıklı ilahiye henüz sözleri eklenmemiÅŸtir. En kısa sürede ilahi sözleri eklenecektir.



Grup Hilal - HoÅŸgeldin Ramazan

Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan (Ney Sesli ilahi)

ney uyan ey gözlerim gafletten uyan başlıklı ilahiyi hem video olarak dinleyebilir, hem de alttaki linkten mp3 olarak indirebilirsiniz.


HÄ°KAYESÄ°:


Uyuyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan!” Ä°ÅŸte bu mısraları Osmanlı Sultanı 3.Murat Hz.’leri yazmış.Parçanın sözleri ve müziÄŸi insanı etkiliyor.Çünkü bu parçanın yazılış nedeni çok farklı.Koca Sultan bunu bir sabah yatağında piÅŸmanlık içinde yazmış.Neden acaba?Ä°ÅŸte hikayesi …


DediÄŸimiz gibi koca Sultan bir sabah yatağında iki büklüm halde yazmıştır bu sözleri.Nedeni ise Allah Korkusu’dur.Bunu hissettiren ise o sabah kaçırdığı sabah namazıdır…Ne acayiptir ki, bir sabah namazı için bu beste yapılmış.Bu sayede tevbe edilmiÅŸtir.Biz her gün kaçırdığımız namazlarımıza bırakın beste yaparak piÅŸmanlığımızı dile getirmeyi, bu anı bir kere yaÅŸayıp bestesini yapanı bile yeterince tanımıyoruz.Bu hislerin tercümanı besteyi dinlemiyoruz…

 


SÖZLERİ:


Uyan ey gözlerim gafletten uyan!

Uyan uykusu çok gözlerim uyan

Azrail’in kastı canadır, inan.

Uyan ey gözlerim gafletten uyan!

Uyan uykusu çok gözlerim uyan


Seherde uyanırlar cümle kuşlar

Dill-u dillerince tesbihe baÅŸlar

Tevhid eyler dağlar taşlar ağaçlar

Uyan ey gözlerim gafletten uyan!

Uyan uykusu çok gözlerim uyan


Semâvâtın kapuların açarlar.

Mü’minlere rahmet suyun saçarlar…

Seherde kalkana hülle biçerler.

Uyan ey gözlerim gafletten uyan!

Uyan uykusu çok gözlerim uyan


Bu dünya fanidir sakın aldanma.

MaÄŸrur olup tac-u tahta dayanma.

Yedi iklim benim deyu güvenme.

Uyan ey gözlerim gafletten uyan!

Uyan uykusu çok gözlerim uyan


Benim, Murad kulun, suçumu affet.

Suçum bağışlayub günahım ref’ et.

Rasûl’ün sancağı dibinde haşret.

Uyan ey gözlerim gafletten uyan!

Uyan uykusu çok gözlerim uyan




Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan (Ney Sesli ilahi)

Test Post from ilahiilahi.com En güzel ilahileri, dinle, indir, ilahi sözleri.

Test Post from ilahiilahi.com En güzel ilahileri, dinle, indir, ilahi sözleri. http://www.ilahiilahi.com

22 Mart 2013

Phone'da bunu sakın yapmayın...

Phone’larda çeÅŸitli tuÅŸ kombinasyonlarının kullanılmasıyla beraber tuÅŸ kilidi kırılabiliyor ve üçüncü kiÅŸiler telefonlara rahatça girebiliyordu. Apple ise iOS 6.1.3 güncellemesini sadece bu zaafiyeti gidermek için geçtiÄŸimiz günlerde yayına vermiÅŸ ve milyonlarca kullanıcı yaklaşık 15 MB’lık bu küçük güncelleme paketini telefonlarına indirmiÅŸti.


Ancak hackerlar ekran kilidini aÅŸmak için yeni bir yol daha buldu. iPhone 4 ve iPhone 4S’lerin sesli komutları algılayan yazılımı Voice Control özelliÄŸini kullanan hackerlar bu özellik ile telefon numarası çevirmeye çalışarak ekran kilidini aşıyor.


Sadece iPhone 4 ve iPhone 4S’lerde meydana gelen sorundan kurtulmak isteyen kullanıcıların ise Ayarlar>Genel>Passcode bölümüne girerek Voice Control veya Sesli Arama özelliÄŸini devredışı bırakması gerekiyor. Ancak Sesli Arama’nın yenilenmiÅŸ sürümü olan Siri’de böyle bir sorun bulunmuyor ve kullanıcıların Siri’yi kapatması gerekmiyor.



Phone'da bunu sakın yapmayın...

Galaxy Tab 3 ve Note 3, IFA'da tanıtılabilir!

Samsung, Galaxy Note 3 ve Tab 3′ü Eylül ayında baÅŸlayacak IFA’ya saklıyor olabilir. SamMobile’ın “ÅŸirket içi” kaynaklarına göre Samsung’un yeni cihazları ÅŸu an DLNA sertifikası alma aÅŸamasında.

Softpedia’ya göre Galaxy Tab 3, kurumun veritabanında ÅŸu üç model numarasıyla belirdi: GT-P3200, GT-P3210 ve GT-P3220. Galaxy Tab 3′ün 7 inç’lik ve 10 inç’lik modeller halinde ortaya çıkması bekleniyor.

Samsung’un yeni 7 inç’lik ve 10 inç’lik modellerinin MWC’de ortaya çıkmasını bekliyorduk, ancak fuarda tek tanıştığımız cihaz Galaxy Note 8.0 olmuÅŸtu. Bu üç model ise beklenen modellerin ta kendisi olabilir.

Galaxy Note 3′ün ise selefinden daha da büyük, 5.9 inç, hatta 6.3 inç’lik bir ekrana sahip olacağı söylentileri var.



Galaxy Tab 3 ve Note 3, IFA'da tanıtılabilir!

Whatsapp artık iPhone'da da ücretli....

Akıllı telefonlarda yoÄŸun ilgi gören ve iOS platformunda en çok indirilen uygulamaların başında yer alan Whatsapp bugüne dek iOS cihazlarda ücretsiz olarak kullanılabiliyordu. Ancak ÅŸirket aldığı son bir kararla iOS platformunda (iPhone ve iPod’larda) Whatsapp’ı yıllık ücrete tabi tutuyor.


Bundan böyle kullanıcılar Whatsapp’ı kullanabilmek için her yıl 1,79 TL’lik ödemede bulunacak. Ancak bu sistem sadece Whatsapp’a yeni kayıt olan kullanıcılar için geçerli olacak. Yani halihazırda Whatsapp kullananlar için bu ödeme sistemi devre dışı olacak ve kullanıcılar yine uygulamalarını ücretsiz olarak kullanmaya devam edebilecek.


iOS platformu dışında Windows Phone, Android, Symbian ve BlackBerry platformlarında da Whatsapp yıllık ücrete tabi..



Whatsapp artık iPhone'da da ücretli....

Japonlar yine yaptı yapacaklarını...

BeÅŸ saniye boyunca yüze tutulan cep telefonu, yeÅŸil ve mavi ışık dalgalarını emme özelliÄŸi bulunan kandaki “hemog- lobin seviyesini” ölçüyor. BaÅŸ hareketlerini ve diÄŸer detayları da göz önünde bulunduran telefon, bu sayede doÄŸru bir nabız ölçümü yapıyor. Hastaların doktora gitmeden ya da geliÅŸmiÅŸ aletlere ihtiyaç duymadan kendi kendilerini muayene etmelerini saÄŸlayacak olan telefon, televizyon ekranı ya da aynaya da baÄŸlanabiliyor. Åžirket, telefonu önümüzdeki yıl piyasaya sürmeyi planlıyo



Japonlar yine yaptı yapacaklarını...

21 Mart 2013

Galaxy S4, İngiltere'de Snapdragon 600 İşlemcili de Satılacak

Bir süre önce resmen duyurulan Samsung Galaxy S4′te iki farklı iÅŸlemcinin olacağı, Snapdragon 600 iÅŸlemcili modelin sadece Amerika ve Kanada’da satışa sunulacağı bildirilmiÅŸti. DiÄŸer ülkeler için ise, sekiz çekirdekli (4+4) 1.6GHz deÄŸerde Exynos 5 Octa iÅŸlemcisinin adı geçiyordu. Åžimdi, Samsung’tan yeni bir açıklama geldi.


Samsung, Ä°ngiltere’de satışa sunulacak olan Galaxy S4′lerde, 1.6GHz deÄŸerde Exynos 5 Octa iÅŸlemcili modelin yanında, 1.9GHz deÄŸerde dört çekirdekli iÅŸlemcisi bulunan modelin de olacağını duyurdu. “1.9 GHz quad-core AP” olarak bahsedilen iÅŸlemci, bir süre önce Qualcomm’un da doÄŸruladığı Snapdragon 600′den baÅŸkası deÄŸil. Yetkililer, bu iÅŸlemcinin önceki Snapdragon modeline göre %40 daha fazla performanslı olduÄŸunu bildirmiÅŸti.



Galaxy S4, İngiltere'de Snapdragon 600 İşlemcili de Satılacak

Galaxy S4'e ilk dava

Galaxy S4 henüz teknoloji maÄŸazalarındaki yerini almadı, ancak LG’nin hedefindeki cihazlar arasındaki yerini çoktan aldı.


Konu ise Samsung Galaxy S4′te bulunan Smart Pause gibi göz takip etme iÅŸlevleri. LG’ye göre Galaxy S4′teki bu iÅŸlev, Optimus G Pro’nun Smart Video iÅŸleviyle ilgili patentleri çiÄŸniyor. LG’nin Smart Video iÅŸlevi de aynı S4′te olduÄŸu gibi kullanıcı farklı bir yere baktığında videonun otomatik olarak duraklatılmasını saÄŸlıyor.


Samsung ise kendi geliştirdiği tescilli teknolojileri kullandığını söyleyerek kendini savunuyor.


Galaxy S4′teki sözkonusu özelliÄŸin Optimus G Pro’da bulunduÄŸunu sizlerle bu haberimizde paylaÅŸmıştık. Görünüşe bakılırsa iki Koreli dev, OLED ve LCD TV patentlerinden sonra yeni bir savaÅŸ cephesine daha sahipler.



Galaxy S4'e ilk dava

Galaxy S4, Geekbench'te herkesi solladı!

Geçen hafta tanıtılan Galaxy S4, hız testlerinde şu an piyasada olan ceplerin tamamını geçmeyi başarıyor.

Son ortaya çıkan hız testinde ise Galaxy S4, Apple’ın en son ve en iyi iPhone 5′ini Geekbench’te ikiye katlamayı baÅŸardı. Testte kullanılan Galaxy S4, cihazın 4 çekirdekli sürümü ve 1.9GHz saat hızında çalışıyor. Bununla birlikte cihazların gerçek hayattaki performansları biraz daha farklı olabilir.

Samsung’un kendi yapımı olan Exynos sekiz çekirdekli iÅŸlemciyi kullanan Galaxy S4′ün ise tüm cepleri açık ara farkla geçeceÄŸi düşünülüyor.

Geçen hafta tanıtılan Galaxy S4, henüz çıkmadan Android 5.0 müjdesini de almıştı.



Galaxy S4, Geekbench'te herkesi solladı!

‘iPhone artık eski bir telefon’

BlackBerry’nin CEO’su Thorsten Heins, Apple hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. BlackBerry Z10 ve Q10 modelleriyle akıllı telefon piyasasında iyi bir pay kapmayı hedefleyen BlackBerry, iPhone’un yenilik alanında artık geri kaldığını ve 2007’de çıkan devrimsel tasarıma sahip ilk modelden bu yana büyük bir gelişme sağlayamadığını belirtti.


Apple’ın iPhone ve Android tabanlı akıllı telefonların yükselişiyle piyasada büyük güç kaybeden BlackBerry, yeni telefon modelleri ve artan hisse değeriyle yeniden dirilmeye başladı. İki yılı aşkın bir Ar-ge sürecinin sonunda teknoloji dünyasına sunulan Z10 ve Q10 modelleriyle akıllı telefon rekabetine ortak olan BlackBerry’nin CEO’su Thorsten Heins, Apple’ı hedef alan ilginç açıklamalarda bulundu.

» Devamını Oku..


Australian Financial Review sitesine açıklamada bulunan Heins, 2007’de piyasaya sürüken iPhone’un, ‘yenilik sunmak konusunda artık yeterli olmadığını’ söyledi.


Heins, “Apple, piyasaya dokunmatik cihazlar sunarak harika bir iş çıkardı… Kullanıcı arayüzü ve tasarımla da çok bir iş başardılar. Bu kadar başarılı olmalarının sebebi bu ve buna saygı duyuyoruz… Bugün sektörde yenilik hızı çok yüksek ve bu hıza ayak uydurmazsanız yerinizi başkası alabilir. Bu açıdan baktığınızda, iPhone’daki kullanıcı arayüzü beş yıllık” dedi.



‘iPhone artık eski bir telefon’

20 Mart 2013

Motorola'nın yeni cebi, bu olabilir mi?

Bir zamanların etkili firmalarından Motorola, uzun süren bir gerileme döneminin ve milyarlarca dolar zararın ardından cep telefonu pazarından çekilmiş, ikiye ayrılan firmanın cep telefonu kısmı yaklaşık bir yıl önce Google bünyesine katılmıştı. Bugünlerde internette dolaşan fotoğraflar gerçekse Motorola, Android işletim sistemli bir modelle yakında karşımıza çıkacak.


Tinhte isimli bir Vietnam sitesinde yer alan bilgiler doğruysa yeni Motorola, Android Jelly Bean işletim sistemi kullanacak. Telefonun 4,65 inçlik ekranı 720p çözünürlüğe ve 320 ppi piksel yoğunluğuna sahip olacak. Yani ne yazık ki söz konusu telefonun merakla beklediğimiz Motorola X ile bir ilgisi bulunmuyor. Orta-üst seviye fiyat aralığında yer alacağını tahmin ettiğimiz yeni modelin ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor.



Motorola'nın yeni cebi, bu olabilir mi?

X Phone: Galaxy S4'e en ciddi rakip!

Motorola, Android’li ceplerde uzun süredir ilk sıralardan uzak, ancak ÅŸirket 2013′te çıkaracağı söylenen “X Phone” ile bu durum deÄŸiÅŸebilir.


“X Phone” kod adı tek bir telefonu anlatıyor gibi görünse de, Motorola’nın 2013 için planladığı bir Android’li cep serisi de olabilir. Söylentilere göre ise X Phone, Motorola’nın sıradan bir telefon olmayacak, Samsung’un Galaxy serisiyle yarışacak kadar iyi bir cihaz olacak.


Galaxy S4, HTC One ve Xperia Z gibi cihazların ortalığı kasıp kavurduÄŸu ÅŸu günlerde Motorola’nın iÅŸi oldukça zor gibi görünüyor. Nokia da Lumia cepleriyle Galaxy S3′ü hedef almış, ancak daha sonra daha ucuz Lumia’lar yapma yoluna gitmiÅŸti. Ancak tabi ki Android’in önünde WP8′deki gibi iÅŸletim sistemlerine has engeller yok ve durum, Motorola için daha farklı geliÅŸebilir.


Geçen hafta ortaya çıkan bir rapor ise X Phone’un Haziran ayında tanıtılacağını, cihazın ömrü boyunca en az bir “büyük” Android güncellemesi alacağını ve cihazı satın alanların onun rengini, RAM’ini ve fazlasını kiÅŸiselleÅŸtirebileceÄŸini söylüyordu. Akıllı cep piyasasında henüz böyle bir ÅŸeye rastlamasak da, söylentiler kulaÄŸa imkansız gibi gelmiyor. Dahası söylentilere göre taşıyıcılar, X Phone’a kendi uygulamalarını yükleyemeyecekler, yani X Phone, doÄŸal bir Android deneyimi sunacak.


Android 5 ile beraber ortaya çıkması beklenen X Phone’un sadece çift çekirdek taşıyacağına dair raporlar var. Ancak Android and Me’den gelen yeni bir rapor, onun aynı S4 gibi 8 çekirdekli olacağını iddia ediyor. Site, bu çekirdek sayısının yanlış olması halinde bile cihazın en az 4 çekirdeÄŸe sahip olacağını söylüyor.


Google’ın Mayıs ayında yapılacak I/O konferansında Android 5 ile beraber X Phone’u da erkenden görmemiz mümkün olabilir.



X Phone: Galaxy S4'e en ciddi rakip!

Merakla beklenen telefon ertelendi

Her yeni yıl beraberinde birçok teknolojik cihaz anlamına geliyor; en azından son yıllar bize bunu gösterdi. Konu akıllı telefon olduÄŸu zamansa akla gelen en önemli isimlerden birisi olan HTC, Åžubat ayında Android tabanlı yeni cihazı HTC One’ı tanıtmıştı.


Cihaz ile birlikte firma tarafından yapılan açıklamada ise 4.7 inçlik HTC One’nın baÅŸta Amerika olmak üzere, tüm dünyada Mart ayı sonunda satışa çıkacağı dile getirilmiÅŸti. Nitekim HTC’den gelen yeni bir habere göre planlarda büyük bir deÄŸiÅŸiklik oldu, en azından tüm dünya kısmında. Engadget’in yayınladığı rapora göre firmadan direk olarak gelen haber ile HTC One’nın dağıtımı Nisan ayına ertelenmiÅŸ bulunuyor. Fakat bu tarihi ortadan kaldıran iki şık mevcut: Bunlardan ilki Alman pazarı ki ürünün satışı Almanya’da O2 kablosuz saÄŸlayıcı firma üzerinden vaat edilen tarihte gerçekleÅŸtirilecekken olmasıyken, bu tarihten etkilenmeyecek ikinci grup ürünü ön sipariÅŸ vermiÅŸ bulunan son kullanıcılar olacak ki cihazlarına en geç Mart ayı sonunda kavuÅŸmuÅŸ olacaklar.


HTC cephesindeyse ürünün çıkış tarihinin neden birkaç hafta ileri atıldığı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Akla gelen ilk sebepse üretim esnasında yaşanan teknik sorunlardan başka



Merakla beklenen telefon ertelendi

Samsung Galaxy S4'ün Türkiye fiyatı ne olacak?

Samsung’un amiral gemisi olan Galaxy S4, 8 çekirdekli Exynos 5 Octa iÅŸlemciye sahip. Kalınlığı 7.9 milimetre, ağırlığı ise 130 gram olan S4, yaklaşık 4.99 inç büyüklüğünde yüksek çözünürlüklü HD ekranıyla rakiplerine gözdağı veriyor. Sabah’ta yer alan habere göre fiyatının 2 bin TL’nin altında olması beklenen Galaxy S4 Nisan ayının sonunda piyasada olacak. Samsung Pazarlama Müdürü Özlem Koçdar, Türkiye dahil sadece 9 ülkede yerel lansman yapılacağını ifade etti. Koçdar, fiyatın ise Galaxy S3′ün piyasaya çıktığı andaki seviyede olacağını vurguladı. Yeni Galaxy S4′te yerel içerikler de olacak. Ãœrün 1 günden daha fazla kullanım ömrüne sahip piliyle de dikkat çekiyor. Galaxy S4′te kullanılan sensörler gözle sayfa çevirme ve durdurmayı mümkün kılıyor. Galaxy S4′te Tük mühendislerin ürettiÄŸi Bucketz oyunu da var. Türk Picnic Hippo ile iÅŸbirliÄŸi yapan ÅŸirket, Samsung Apps’den indirilebilecek Bucketz oyununu kullanıcılarına 6 ay boyunca ücretsiz sunacak. Öte yandan Avea ve Vodafone, Galaxy S4 için ön talep toplayacağını açıkladı. :)



Samsung Galaxy S4'ün Türkiye fiyatı ne olacak?

19 Mart 2013

Samsung Galaxy S4'ün müthiş özelliği!

Ä°nternete sızan bilgilere göre Samsung Galaxy S4 , eye-tracking (göz izleme) teknolojisi ile birlikte gelecek. Galaxy S4′ün bu yeni özelliÄŸi ile ekrana dokunmadan okuduÄŸunuz sayfaları deÄŸiÅŸtirebileceksiniz. Siz bir sayfanın sonuna geldiÄŸinizde göz izleme teknolojisi bunu algılayacak ve otomatik olarak sayfa deÄŸiÅŸecek. Bir Samsung çalışanından alınan bilgilere göre bu teknoloji gerçekten var ama firma bunu 14 Mart’daki etkinlikte tanıtacak mı? Ä°ÅŸte bu bilinmiyor. Samsung Galaxy S4′ün, 14 Mart günü New York City’de gerçekleÅŸtirilecek büyük bir etkinlikle tanıtılması bekleniyor.



Samsung Galaxy S4'ün müthiş özelliği!

iPhone 5S'te bu özellik de olacak!

Teknoloji dünyasındaki son haberlere bakılırsa Apple, iPhone 5 S’te parmak izi okuyucusu ve NFC özelliÄŸini bulundurmak için Tayvanlı bir yonga üreticisi ile görüşmeler gerçekleÅŸtiriyor. NFC özelliÄŸi sayesinde temassız ödeme imkanıyla telefon artık e-cüzdan olarak kullanılabilecek. iPhone, Passbook uygulamasıyla uçak biniÅŸ kartı, sinema bileti, kupon gibi dokümanların bilgileri tutulabiliyor. NFC desteÄŸiyle bu uygulama çok daha baÅŸarılı olabilir.


İddialara göre firma, NFC’nin faydaları konusunda nihayet ikna olmuş durumda ve NFC’li bir iPhone prototipini test ediyor. Söz konusu olan parmak izi okuyucunun iPhone modellerinde yer alan Home tuşu üzerinde olacağı düşünülüyor. Parmak izi okuyucusu kimlik doğrulama işlemlerinde kullanılacak.



iPhone 5S'te bu özellik de olacak!

Osman Sınav'ın yeni filmi vizyonda

Yeni sinemalarda gösterime giren bu film ile izleyenlerden çok büyük ilgi almakta ve 2 gün içinde büyük bir izleyici toplamış durumdadır. Filmin yönetmeni ve yazarı olan Osman Sınav geçmişinde çok güzel film ve dizilere yaptığı gibi arşivine bir tane daha çok güzel bir film katmıştır. Aşk Kırmızı izle ile sizlerde sinemalarda olan bu filmi sinemalardan veya sitemiz üzerinden net bir şekilde kolayca izleme imkanı sunmaktayız.


Filmin baÅŸrollerinde Nurgül YeÅŸilçay, Tayanç Ayaydın, Ezgi AsaroÄŸlu gibi ünlü oyuncuların oynadığı filmin konusu ise aÅŸk ve dramdır. Filmin konusunu kısaca bahsetmek istersek aslında film 3 kiÅŸilik aÅŸk olur mu sözünden yola çıkıp bu söz ile devamı gelmektedir. Ferhat ile Zeynep mutlu , huzurlu evli çifttir. Ancak Ferhat ilk aÅŸkıyla tekrar karşılasıya kadar. Ferhat Nazlı gördüğünde Zeynep’i unutur ve her ÅŸeyi onun üstüne yaÅŸar. Zeynep bunu öğrenir ancak 3 kiÅŸi bir aÅŸkı devam etmeye çalışırlar. Bu onlar için ne kadar zor olsa da sevgilerini ona göstermek zorundadırlar. Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede izle


Filmde bir çok başarılı ve korkusuz sahne varken gerçekten güzel sahneler görenleri hasrete düşürüyor. Her ne kadar dramda olsa konusu komik sahnelerde bulunuyor ve film bizi sıkmadan sürükleyici bir hikayeye sahiptir. İzleyenlere hem dram hem de aşk hem de sıkmadan komik sahnelerle filmi bu şekilde oluşması onlara büyük hayranlık katmıştır. jack reacher izle



Osman Sınav'ın yeni filmi vizyonda

18 Mart 2013

Cep telefonu kullananlara güzel haber!

UlaÅŸtırma, Denizcilik ve HaberleÅŸme Bakanı Binali Yıldırım, mobil telefonlarda tarife sayısının her geçen gün arttığını, bu nedenle vatandaÅŸların en uygun tarifeyi seçmekte zorlandığını belirterek, ”Cep telefonlarında tarife karışıklığına son vermek için iÅŸletmecilerin internet sayfalarından tarifeler arası karşılaÅŸtırma yapan uygulama sunmalarını istedik. VatandaÅŸlarımız 19 Mart itibariyle artık tüm iÅŸletmecilerin internet sitelerinde tarifeler arası karşılaÅŸtırma yapabilecek” dedi.


Bakan Yıldırım, mobil telefon sektöründe yaÅŸanan geliÅŸmeler ve numara taşıma hakkının saÄŸlanması ile mobil iÅŸletmeciler arasında rekabetin arttığını ifade etti. Rekabet ortamı sayesinde vatandaÅŸların her geçen gün daha uygun ÅŸartlarda mobil telefon hizmeti almaya baÅŸladığının altını çizen Yıldırım, ”Bu durum nedeniyle iÅŸletmeciler her gün yeni tarifelerle vatandaÅŸların karşısına çıkmaya baÅŸladı. Artık vatandaÅŸlar yüzlerce farklı tarife arasında seçim yapar oldu. Ancak telefon kullanıcıları bu kadar çeÅŸit arasında seçim yapmakta zorlanmaya baÅŸladı” diye konuÅŸtu.


-”BTK çalışma baÅŸlattı”-


Mobil telefon kullanıcılarının kendilerine en uygun tarifeyi seçebilmek için, tarifeleri kolay bir yolla karşılaÅŸtırma ihtiyacı duyduÄŸunu belirten Yıldırım, bu nedenle Bilgi Teknolojileri ve Ä°letiÅŸim Kurumu’nun (BTK) çalışma baÅŸlattığını söyledi.


VatandaÅŸların hak ve menfaatlerinin gözetilmesi amacıyla, tarifeler arasında kolayca karşılaÅŸtırma ve seçim yapabilmesine yönelik, Turkcell , Vodafone ve Avea ‘dan internet siteleri üzerinden, kendilerine ait tarifeler arası karşılaÅŸtırma yapan uygulama sunmalarını istediklerini bildiren Yıldırım, ÅŸunları kaydetti:


”Tarife karşılaÅŸtırma için BTK tarafından koordine edilen çalışmalar sonuçlandı. Ä°ÅŸletmeciler tarafından hazırlanan internet sayfaları, 19 Mart 2013 tarihinde saat 11.00 itibariyle test amaçlı olarak kullanıma açılacak. Bu sayede vatandaÅŸlarımız her mobil iÅŸletmecinin kendi internet sitesi üzerinden kendi tarifelerini ve paketlerini karşılaÅŸtırma imkanı bulacaklar. Burada önemle vurgulamak isterim; her iÅŸletmecinin kendi internet sitesi üzerinden, diÄŸer iÅŸletmecilere ait deÄŸil, yalnızca kendilerine ait tarifeler karşılaÅŸtırılabilecek. Ancak, 3 firmanın internet sitesine girerek ayrı ayrı iÅŸletmecinin tarifeleri arasında da karşılaÅŸtırma yapılabilir. Ayrıca test sürecinde karşılaÅŸtırma sayfalarına yönelik görüş ve öneriler BTK’ya iletilebilecek.”



Cep telefonu kullananlara güzel haber!

16 Mart 2013

Samsung Galaxy S4 resmi olarak tanıtıldı!

Samsung’un merakla beklenen 2013 model gözde Android telefonu Samsung Galaxy S4 New York’ta düzenlenen Unpacked etkinliÄŸiyle birlikte resmiyet kazandı.


130 gram ağırlığa sahip. Galaxy S3′ten 2 gram daha hafif. Kalınlığı sadece 7.9 mm.


5 inç Full HD Super AMOLED ekran kullanılıyor.


LTE, a/b/g/n/ac WiFi, Bluetooth 4.0 ve MHL 2.0 bağlantıları destekleniyor.


Samsung Galaxy S4, 2 GB RAM ve 3 farklı dahili hafıza seçeneÄŸi ile geliyor. 16 / 32 ve 64 GB’a ek olarak, 64 GB’a kadar microSD kart takılabilecek. Kullanılan RAM çift kanal LPDDR3 olacak.


Galaxy S4, gücünü 2600 mAh’lik bataryadan alacak.


Smart Scroll, Smart Pause ve Floating Touch teknolojisi sayesinde Air View desteÄŸine sahip.


Samsung Galaxy S4′te Dual Camera özelliÄŸi bulunmakta. Böylece LG Optimus G Pro’daki gibi aynı anda iki kameradan da video kaydı alınabiliyor. Mesela çocuÄŸunuzu video çekerken, kendinizi de görüntüleyebileceksiniz. Ayrıca Galaxy S4′te pek çok yeni kamera modu bulunuyor.


S4′te Story Albüm özelliÄŸi dikkat çekiyor. ÖrneÄŸin siz Ä°stanbul’da yaşıyorsunuz ve tatile Ä°zmir’e gittiniz. Ä°zmir’den Ä°stanbul’a geri döndüğünüzde telefon bunu algılıyor ve Ä°zmir gezisi diye bir albüm oluÅŸturabiliyor.


Galaxy S4′teki HomeSync özelliÄŸi ile NFC ve WiFi’yi tamamen verimli bir ÅŸekilde kullanıp, tüm cihazları telefondan yönetebiliyorsunuz. S-Voice Car modu da bulunuyor. Arabada telefon kullanımı çok daha rahat olacak.


Samsung, S-Voice Car ile beraber sürücülere oldukça başarılı bir sesli asistan deneyimi sunuyor. Size gelen bildirimleri okuyabildiği gibi, mesajları da sesli olarak okuyabiliyor. Aracınızda Bluetooth desteği varsa, aracın hoparlörlerinden tüm bildirimleri duyabiliyorsunuz.


Smart Scrool sayesinde eye tracking denilen gözle kontrol sistemi geliÅŸmiÅŸ bir ÅŸekilde Galaxy S4 modelinde kullanılıyor. Ayrıca ekrana bakmadığınız zamanlarda Galaxy S4′teki videolar Smart Pause sistemi sayesinde durduruluyor.


Galaxy S4′te Padometer bulunuyor. Isı ve nem ölçebilen telefon, sizin adımlarınızı da sayabiliyor. Böylece spor yaparken, yanınızda daha iyi bir yardımcı olacak.


Galaxy S4 HomeSync, S-Translator ve Knox gibi özelleştirilen yazılımlarıyla da dikkat çekecek.


Samsung Galaxy S4, 155 ülkede 327 mobil operatör ile beraber Nisan ayının sonuna doğru satışa sunulacak.






Samsung Galaxy S4 resmi olarak tanıtıldı!

15 Mart 2013

iPhone, iPad, iPod Touch İçin YouTube'a Video Yükleme ve Paylaşma Uygulaması

YouTube Capture, iPhone ve iPod Touch kullanıcılarını hedefleyen; Google tarafından üretilen yepyeni bir uygulama. Bu uygulama ile YouTube’a kolayca ve hızlıca video yükleme, yüklenen videoyu da sıcağı sıcağına paylaşmak mümkün.


Bir sahneyi YouTube Capture üzerinden videoya almanızla birlikte başlayan işlem, video kaydını durdurmanın hemen ardından verilen onayla birlikte yükleme aşamasına geçiyor ve yüklemenin ardından da Google+, Twitter ve Facebooküzerinden paylaşılabiliyor. Bunların yanı sıra videolar üzerinden sarsıntı giderme, müzik ekleme gibi düzenlemeler yapma imkânı da sunuluyor.


1.1 güncellemesi sonrasında:



  • 1080p tam HD video yükleme desteÄŸi geldi.

  • Ses eÅŸleme özelliÄŸi geldi.


1.2 güncellemesiyle gelen yenilikler:



  • iPad ve iPad Mini desteÄŸi saÄŸandı.

  • Bir video kaydedin ve otomatik renk doÄŸrulaması, otomatik stabilizasyon ve arka plan sesiyle YouTube’a yüklenmeye hazır olsun.

  • Videolarınızı YouTube’a yükleyerek aynı anda Facebook, Twitter ve Google+’ta paylaÅŸabilirsiniz.


iPhone için uygulamanın resimleri:





iPod için uygulamanın resimleri:






iPhone, iPad, iPod Touch İçin YouTube'a Video Yükleme ve Paylaşma Uygulaması