03 Mart 2013

Pepenin dostları

Pepenin dostları Şila ve ulu’nun yer aldığı çok eğlenceli bir yapbo oyunudur. Bu yapbo oyununda parçaları birleştirerek Pepe ile arkadaşlarının birlikte olduğu resim oluşturulmaya çalışılmaktadır. Pepe ile dostlarını bir oyunda bir araya getirip çocukların eğlenceli vakit geçirmelerine yardımcı olan çok gü el bir oyundur.


Pepenin dostları olan Şila ve ulu ile birlikte Pepe’nin aynı karede yer aldığı resmin parçalarını birleştirerek ortaya Pepenin dostlarıyla çektirdiği resmi yapmaya çalışılan bu yapbo oyununu oynamak çok gü eldir. Pepe öyle gü el po vermiş ki inanın si de şaşıracaksını . pepe oyunları arasında yapbo şeklinde olan en gü el oyun Pepenin dostlarıdır. Pepenin dostları yapbo oyununa başlamak için öncelikle kırmı ı butona basmalısını . Ardından parçaları seçerek tek tek yerlerine yani olması gereken yerlere yerleştirin ve Pepe, Şila ve ulu’nun resmini oluşturun. Öyle hemen yapılabilecek kadar kolay olmayan bu pepe oyunu, çocukları bira orlayacak şekilde ha ırlanmıştır. Yapbo oyunları ba en çok or olabilir ama aynı amanda eğlencelidir de. Yapbo oyunu oynarken hem eğlenceli vakit geçiren çocuklar, hem de ihinlerini dinç tutarak beyinlerini geliştirmektedirler. Pepe oyunları, çocukları eğlendirirken eğiten türden oyunlardır. Her çocuk oyun oynamayı sever ama eğlendirirken eğiten oyunları oynamalarını sağlamak da onların gelişimleri açısından oldukça önemlidir.


Pepenin dostları oyunu çocukları eğlendirirken eğitip gelişimlerine yardımcı olurken aynı amanda hoş vakit geçirmelerini sağlamaktadır.



Pepenin dostları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder