05 Mart 2013

Sevimli Kahraman Kayu

Sevimli Kahraman Kayu


O bir kahraman. O çocukların sevgilisi. O en şirin oyun karakteri. O Kayu. Kayu son dönemlerin çocuklar tarafından en çok beğenilen karakterlerinden biri. Sevimliliği, kısa şortu ve kırmı ı ayakkabıları ile oldukça seviliyor. Sürekli güncellenen en yeni oyunları ile kayu oyunu dünyanı ı daha da renklendiriyor.


Si de astronot olmak ister miydini ? Sevimli karakterimi gerçek bir astronot. Peki ya deni ci olmaya ne dersini ? Kayu’yu yönlendirmek tamamen si in elini de. İster deni ci olun ister astronot olun Kayu oyunları ile çok eğleneceksini . Heyecanla mücadele edecek ve seviye atlayacaksını . Çocukların ekâ gelişimi konusunda oldukça etkili olan Kayu oyunlarının evini in rahat ortamında oynanması onlar için hem keyif verici hem de gelişimlerini sağlayıcı bir durumdur. Si de bu oyunları çocuğunu ile birlikte oynayarak oldukça eğlenceli dakikalar geçirebileceksini .


Kayu Türkçe konuşmakta ve sevimli konuşması ile gönülleri fethetmektedir. Kayu oyunlarının en çok sevilenlerinden Kayu İtfaiyeci de çocuklar itfaiye aracını kullanıyorlar. Kayu’nun kasabanın merke inde yer alan ağaca kaçmış kedisi Gİlbert’ı kurtarmakta Kayu ile si e düşüyor. İtfaiye arabasını bulunduğu noktadan alıp; kasaba merke ine götürüyor ve kedinin ağaç dallarında ki ayak i ini takip ederek onu bulunduğu yerden kurtarıyorsunu . Oldukça eğlenceli ve basit bir oyun olan kayu itfaiyeci ile amanın nasıl geçtiğini anlamayacaksını .


Kayu oyunlarının birçok farklı seçeneği ile eğlenecek ve mutlu olacaksını .



Sevimli Kahraman Kayu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder