20 Mart 2013

Merakla beklenen telefon ertelendi

Her yeni yıl beraberinde birçok teknolojik cihaz anlamına geliyor; en azından son yıllar bize bunu gösterdi. Konu akıllı telefon olduÄŸu zamansa akla gelen en önemli isimlerden birisi olan HTC, Åžubat ayında Android tabanlı yeni cihazı HTC One’ı tanıtmıştı.


Cihaz ile birlikte firma tarafından yapılan açıklamada ise 4.7 inçlik HTC One’nın baÅŸta Amerika olmak üzere, tüm dünyada Mart ayı sonunda satışa çıkacağı dile getirilmiÅŸti. Nitekim HTC’den gelen yeni bir habere göre planlarda büyük bir deÄŸiÅŸiklik oldu, en azından tüm dünya kısmında. Engadget’in yayınladığı rapora göre firmadan direk olarak gelen haber ile HTC One’nın dağıtımı Nisan ayına ertelenmiÅŸ bulunuyor. Fakat bu tarihi ortadan kaldıran iki şık mevcut: Bunlardan ilki Alman pazarı ki ürünün satışı Almanya’da O2 kablosuz saÄŸlayıcı firma üzerinden vaat edilen tarihte gerçekleÅŸtirilecekken olmasıyken, bu tarihten etkilenmeyecek ikinci grup ürünü ön sipariÅŸ vermiÅŸ bulunan son kullanıcılar olacak ki cihazlarına en geç Mart ayı sonunda kavuÅŸmuÅŸ olacaklar.


HTC cephesindeyse ürünün çıkış tarihinin neden birkaç hafta ileri atıldığı hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı. Akla gelen ilk sebepse üretim esnasında yaşanan teknik sorunlardan başka



Merakla beklenen telefon ertelendi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder