14 Mart 2013

Yüzüklerde Mutlaka Bilinmesi Gerekenler

Yüzük bir çok takı aksesuarı arasında bilinen ve sevilen ürünlerdendir.Bunların en büyük farkı parmakta hoş durması denilebilir.Fakat ayar ve kullanış olarak bir çok ürün biribirinden farklıdırçÖzellikle ayar olarak günümüzde 8 ayar ve 14 ayar yüzükler oldukça çoktur.14 ayar yüzük ile 8 yara yüzük arasındaki fark yüzükler içerisindeki altın oranlarıdır denilebilir.Aksesuarlar arasında bayanların en çok ilgisini çeken ürünlerin başında altın yüzükler yer alıyor. Yüzük modelleri konusunda çok şanslı olan bayanlar en güzel ve en ince işçilikleri altın işlemeleri yüzüklerde görebiliyorlar. Özellikle altın yüzüklere eklenen bazı taşlar bunlara daha da şık bir görüntü katıyor. Bayanlar son zamanlarda bazı televizyon dizilerinde gördükleri yüzük modellerini almaya özen gösteriyorlar. Son dönemin en moda dizilerinde genelde şık görüntüleri ile bayanların aklında kalan yüzük modelleri kısa zamanda mağazalarda tükenebiliyor.



Yüzük modelleri konusunda aldıkları diğer aksesuarlara uyum göstermesine bayanlar özellikle dikkat ediyorlar. Mesela daha önceden alınmış bir gerdanlık ya da kolye alınacak yüzükle uyum göstermeli.Altın yüzük maden olarak kaliteli ve kullanışlı olmasının yanında tekrar bozdurulabilir olması nedeniylede bayanların sıkıldıklarında ürünleri geri vererek tekrar bir ücret ödemesi almalarıdır bir bakımdan avantajlı bir durumdur denilebilir günümüzde.Örnek olarak herhangi bir saat alındığında bu saatlerin geri iadesi yapılmamaktadır buda bir çok fazla harcamaya neden olmaktadır.Bu nedenle yüzüklerin bu denli tutulmasının en büyük nedenlerinden biride budur diyebiliriz. Bu yüzden kuyumcular da en çok görülebilen takılar arasında bu ürünleri gösterbiliriz rahatlıkla.



Altın Yüzük,Yüzük,yüzük modelleri,yüzük fiyatları,tektaş ,tek taş ,tektaş yüzük ,tektaşSayısı ne kadar olursa olsun hiçbir kadın yeni bir yüzüğe asla hayır diyemez. Bu yüzden erkekler farlı renk ve modelleri seçerek bayanların daha da mutlu olmasını saÄŸlıyorlar. Kısa bir süre içinde özel bir gün nedeni ile hediye alacak erkekler mutlaka TektaÅŸ yüzük yüzük modellerine de bakmalılar nedeni ise çok görünümlü ve bayanların ilgisini çekebilecek bir ürün olmasıdır.Aklınızda hangi hediyeyi alacağınıza dair bir fikir yoksa tektaÅŸ çeÅŸitleri size her zaman yardımcı olacaktır. Bu yüzden bayanlara hediye alırken en üst sırada bunların olması gerektiÄŸini hiçbir erkek unutmamalı. Bayanlar giydikleri elbiselerle de yüzüklerini tam bir uyum içinde olmasını istiyorlar. Özel gecelerde giyecekleri kıyafetlere uygun ürünleri almaya çalışıyorlar. Erkekler ise özel günlerde hediye olarak bayanlara tektaÅŸ yüzük almaya gayret gösteriyorlar.



Yüzüklerde Mutlaka Bilinmesi Gerekenler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder