02 Mart 2013

Kız Oyunları

Cep telefonu oyunları oynamak kadar, artık flash oyunlar da oynamak eğlenceli hale geldi. Flash oyunlarının en gü el ö ellikleri, hı lı açılmaları, hemen kolayca oynanabilmeleri, indirilmesine gerek kalmamasıdır.


Flash oyunlarını en çok oynayanlar arasında kı çocukları bulunmaktadır. Kı çocukları için uygulama geliştiriciler, birbirinden gü el ve oynanması çok keyif veren kı oyunları geliştirmişlerdir.


Kı oyunlarından ba ıları barbie oyunları, Dora Oyunları, Giydirme Oyunları, Makyaj Oyunları,Sindy Oyunları,Kı Oyunları, Yapbo Oyunları, Gelinlik Giydirme oyunları, Oda Oyunları, Yemek Oyunları, Boyama Oyunları, Kuaför Oyunları, Ünlü Oyunları, Winx Oyunları ve Eğitici Oyunlardır.


Bu kı oyunlarının bir kaçından bahsedelim:


Giydirme Oyunları: Bu kı oyununda, kı bebeğimi i si e verilen birbirinden farklı tar a sahip elbiselerle giydiriyorsunu ve si e en uygun kombinasyonu yapıyorsunu . Oyunların ba ılarında, bitirdiğini kombinasyonu, facebook twitter veya başka bir sosyal paylaşım profilini de paylaşabilirsini . Böylece oluşturduğunu kombinasyonu tüm arkadaşlarını görebilir.


Makyaj Oyunları: Makyaj oyunlarında, manken bebeğimi in yü ünü önce temi liyoru , daha sonra uygun makyaj mal emeleriyle manken bebeğimi i en gü el hale getirmeye çalışıyoru .


Bayan iyaretçilerimi in bu kı oyunlarını oynarken, çok keyif alacağını düşündüğümü den dolayı böyle bir paylaşım yapma gereği duyduk.


Kı oyunları oynamak için buraya tıklayın.



Kı Oyunları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder