05 Mart 2013

Samsung Galaxy S IV’ün görseli ilk kez sızdırıldı

HTC One, Nexus 4 gibi ciha ları ilk ke görmemi i sağlayan Twitter’daki evleaks kullanıcısı Samsung Galaxy S IV’e ait resmi ilk ke sı dırdı. Samsung Galaxy S IV’ün, Galaxy S ailesiyle kıyaslandığı ve teknik ö elliklerinin bir kısmını barındıran resimler şunlar:
samsung-galaxy-s-ii-iii-iv


samsung-galaxy-s-iv

Resimden anlaşıldığı gibi sürpri bir şekilde Samsung Galaxy S IV’ün ön tarafında fi iksel tuş bulunmuyor. Büyüyen ekrana rağmen Galaxy S III’e göre ciha da ciddi bir u ama gö lenmiyor ve çerçeveler oldukça incelmiş durumda. Galaxy S III’teki yuvarlak hatlar Galaxy S IV’te kullanılmamış.


İkinci resimde ise ciha ın teknik ö elliklerine ait ipuçları yer alıyor. Samsung’un AMOLED ekrandan feragat edeceğine dair dedikodular mevcuttu ancak evleaks’in kaynağına göre Samsung Galaxy S IV’te 1080p’lik Super AMOLED ekran bulunacak. 2GB RAM, 16/32/64GB dahili depolama seçenekleri, Android 4.2 Jelly Bean, 13MP kamera da sı an ö ellikler arasında. Bu sı ıntıda yer almıyor ancak başka kaynaklara göre ciha siyah ve beya olmak ü ere iki renk seçeneği ile satışa sunulacak.


Bu görüntülerin gerçek olup olmadığını 9 gün sonra öğreneceği .



Samsung Galaxy S IV’ün görseli ilk ke sı dırıldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder