04 Mart 2013

KIZLARIN OYUN SANATI

Her genç kı ın saatlerce uğraş verdiği bir sanat giyim konusu kı çocuklarının giyim konusunda yetişmesini sağlayan kı giydirme oyunu adı altındaki oyun çeşitlerine de konu olmuştur.Kı giydirme oyunsiteleri içinde tıklanma rekorları kıran bir oyun çeşididir. Kı çocuklarının annelerine, ablalarına, çevresinde gördüğü gü el kadınlara ve televi yonda gördüğü ünlülere ö endiğini hemen hemen herkes bilir. Gö evki, el sanatı gördüğü moda stilleriyle gelişir. Bir süre sonra bir bakmışsını kı ını stilist ya da modacı olmuştur.


 


Kı çocuklarını ın giyim tasarım sanatını geliştirmesini istiyorsanı giydirme oyunları sitelerini tercih etmelerini söyleyebilirsini . İstatistikler doğrultusunda açıklanacak olursa bilgisayarlarda internet aracılığı ile en çok oynanan oyunlar arasındadır. Hiç şaşmamalısını ki bugün yetişkin bayanlar ayna karşısında saatlerini geçirebiliyorsa kı çocukları internette neden vaktini eğlenerek geçirmesin ki? Bu durumu düşündüğünü aman doğru bir sonuca varıldığını anlayacaksını . Eskiden internet yokken küçük kı çocuğunu yada si elini e anneni in, ablanı ın giysilerini elbiselerini giyip hatta ayakkabısını alıp oyun oynamadını mı? Emin olun; bir çok bayanın geçmişte bunu yaptığını rahatlıkla söyleyebiliri . İşte bu ve ben eri sonuçlardan yola çıkarak kı oyunları ve bu oyun çeşitlerinin ne kadar önem ka andığını rahatlıkla anlayabilirsini .


 


Si de kı ını ın güvenli bir ortamda istediği kı oyunlarını oynamasını istiyorsanı internette bulunan kı oyunları sitelerinden giriş yapmasını sağlayarak eğlenceli bir şekilde oyun oynamasını sağlayabilirsini .



KI LARIN OYUN SANATI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder